Samsungin uudet tabletit tulivat Suomeen

uutinen julkaistu:30 toukokuuta, 2012

Samsungin uusien Galaxy Tab 2 -tablettien myynti on alkamaisillaan Suomessa. Markkinoille tulee seitsemäntuumainen Galaxy Tab 2 7.0 ja kymmenentuumainen Galaxy Tab 2 10.1. Molemmista tulee saataville Wi-Fi ja Wi-Fi+3G-versiot. Samsung korostaa erityisesti laitteiden hintoja, joita se pitää erittäin kilpailukykyisinä. Teknisesti tabletit eivät ole muuttuneet edeltäjistään kovinkaan paljoa. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Ensimmäinen tabletti joka tulee talouteen on tämä.
 • #2
  Se on aika mielenkiintosta, että SGS III:ssa on enemmän laskentatehoo, kun näissä
 • #3
  Laskentateho ei ole se ainoa asian mitta. Esimerkiksi usein tehokkuus on käntäen verrannollinen akun kestoon. Jos minulta kysytään niin akun kesto ajaa lähes aina yli tehokkuuden. Ainao asia mitä tehokuudelta vaaditaan on että se käyttöliittymä ei tahmaa häiritsevästi. Joka tietysti on käytäjästä riippuvainen mitta eli sille ei ole mitään oikeaa arvoa.

  Onko tuossa edes hdmi-liitäntää?
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.