AMD julkaisi Catalyst 12.6 Beta -ajurit - kuukausittaiset ajurijulkaisut lopetetaan

uutinen julkaistu:2 kesäkuuta, 2012

Trinity APU:n julkaisun myötä AMD on tuonut jakoon uudet niitä tukevat Catalyst-ajurit, ja samalla ilmoittanut, ettei se tule jatkossa tarjoamaan kuukausittaisia WHQL-ajureita. AMD on julkaissut jo vuosien ajan joka kuukausi uudet WHQL-ajurit, mutta nyt se aikoo siirtyä Nvidian tapaan julkaisemaan WHQL-ajureita vain ajoittain muutaman kerran vuoteen. AMD:n ajurit ovat paisuneet vuosien ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  "kuukausittaiset ajurijulkaisut lopetetaan" Ja siinä katoaa taas yksi AMDn, hmm.. Atin valttikortti.

  Saas nähä miten ajuri ongelmien nVidia vs. ati kiistojen nyt käy, kun AMD ei julkaisekaan enää niitä määräajoin.

  Suoritin: i5-4670K @4.2GHz 1.175v. Emolevy: MSI Z87-GD65 Gaming. Muistit: 2x4G G.Skill Sniper DDR3-1866. Näytönohjain: ASUS HD7970.
  Tarkemmat tiedot nickiä klikkaamalla.
 • #2
  Jaa... enpä usko. Tuo kuukausittainen julkaisutahti on johtanut muutamiin aika "tyhjiin" julkaisuihin aika-ajoin. Eli uuden ja edellisen ero on ollut minimaalinen. Nyt kaikki julkaisut ovat "tärkeitä".
  Nvidiahan on käyttänyt samaa mallia jo vuosikausia ja AMD siirtyy samaan. Kilpailutilanne GPU puolella pitää huolen siitä, että ajuripuolella ei voi jäädä tuleen makaamaan. CPU puolella Intel on jo voinut mennä ali siitä mistä aita on matalin, kun kilpailua ei käytännössä ole ollut muutamaan vuoteen. (Voivat säästää kuluissa, kun ei ole tarvetta venyttää kalleimpiin valmistusmenetelmiin tehon puristamiseksi. Hyvähän Ivy on! Ei siinä mitään, mutta jos Ivy olisi valmistettu samalla pieteetillä, kuin Sändy, niin ylikellottajat olisivat onnellisempia...)
 • #3
  Hyvältä kuulostaa. Jatkossa betat ja cap-päivitykse tehokäyttäjiä ja pieniä korjauksia varten. WHQL sertifioidut ajurit vain merkittäviin ja taatusti vakaisiin ajurijulkaisuihin. Nykyinen malli on tuonut valtavan määrän ongelmallisia "vakaita" ja hyväksyttyjä ajureita mitkä eivät ole tuoneet välttämättä mitään merkittäviä korjauksia.

  Tietokone + Chord Hugo + Grado RS1i = heaven
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.