Asus nostaa rimaa Windows-tabletin tehoissa

uutinen julkaistu:4 kesäkuuta, 2012

Tämän vuoden Computex-messujen jälkeen kannettavat tietokoneet eivät yksinkertaisesti ole enää entisellään. Eri valmistajilta on saatu läjäpäin esimerkkejä tulevan Windows 8 -järjestelmän hyödyntämisestä uusissa laiteluokissa. Asuksen lehdistötilaisuudessa paljastettiin useampia hybridilaitteita, joista Transformer Book -sarja kuuluu tehokkaimpiin. Transformer Book on ennen muuta kannettava ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Quote:
  todennäköisesti veilä odottaa

  Graah, typo!

  Ja tosiaan, eiköhän näiden hinta ole aika pilvissä.
 • #2
  Taitaa vaivata kaikkia Windows 8 -laitteita suolainen hintalappu. Vaan eiköhän jyvät erotu akanoista ajan mittaan kun kuluttajat äänestävät lompakollaan.
 • #3
  Kun ei muuten saada myytyä Windows 8, koska yritettiin yhdistää kaksi täysin keskenään yhteensopimattomia käyttäliittymää yhteen ja samaan laitteeseen. Joten ratkaisu on tehdä erittäin kallis tietokone missä se voisi toimia.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.