Nvidia lupaa 10 tunnin akkukestoa Windows-tableteille

uutinen julkaistu:6 kesäkuuta, 2012

Nvidian mukaan tulevat ARM-pohjaiset Windows RT -tabletit tulevat muuttamaan ihmisten käsityksen PC-laitteista kokonaan. Yhtiön mukaan tulevissa tableteissa ei tulla ikinä näkemään tuuletusaukkoja kyljissä tai hurisevia tuulettimia sisällä. Nvidia näkemyksen mukaan ARM-prosessorit kuten yhtiön oma Tegra 3 tulevat mullistamaan PC:n käytön. Nvidian Rene Haas lupasi Tegra 3 - piirillä varustetuille ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Aika kauan saa mennä ennen kuin työpöydät unohdetaan. Pelaajien keskuudessa pöytäkone tehokkaalla raudalla on varmasti pitkään suosittu.
 • #2
  Varmaan tarkoitti peruskäyttäjiä. Ei tollanen liittymä voi oikein toimia kovassa työkäytössäkään, mutta nettipäätteenä/casualviihdelaitteena kyllä. Ja tätähän suurin osa pc-käytöstä kuitenkin on. Idea siitä, että se työpöytä on esiinvedettävissä on tosin hyvä. Odotan innolla AIO-koneita wacom-tuella ja kunnon myllyllä...

 • #3
  Näyttää hienolta kuvassa, mutta miksi nämä kaksi asiaa on nyt pakko yrittää väenväkisin tunkea samaan pakettiin? Nämä haluaa ihan selkeästi olla erillään toisistaan ainakin toistaiseksi.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 6. kesäkuu, 2012 @ 23:13
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.