Microsoft sysäsi HTC:n Windows 8 -tablettien kehitystyön ulkopuolelle

uutinen julkaistu:7 kesäkuuta, 2012

Bloombergin saamien tietojen mukaan Microsoft on sulkenut taiwanilaisen HTC:n Windows RT/8 -pohjaisten tablettien kehitystyön ulkopuolelle. Ohjelmistojätin mielestä HTC:llä ei ole tarpeeksi kokemusta tableteista. Yhtiöillä on pitkä historia takana. Microsoftin ohjelmistoon perustuvat ensimmäiset älypuhelimet suunnitteli juuri HTC. Yhtiöiden tiet ovat kuitenkin lähteneet viime aikoina ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Jaa-a. Nokian vertaaminen HTC:hen on mielestäni väärin, sillä Nokialla on vankkaa kokemusta softa- ja elektroniikkapuolella. HTC:stä ei oltu edes kuultu pari vuotta sitten.

  Kaiken lisäksi Nokian liittyminen tablet-valmistajaksi on ollut puheena niin mediassa kuin Nokian johtohahmojen keskuudessa. Tosin Microsoftin syy on outo. Onko Nokialla jonkinlainen prioriteetti saada valmistaa ensimmäinen W8 tabletti, sillä kaikki julkisuudessa olleet W8-julkaisut ovat pääasiassa läppäreitä tai pöytäkoneita (joita voi myös käyttää android läppäreinä)?

  Noh, parin kuukauden kuluttua nähdään.
 • #2
  No mietinkin, että jos sulkevat HTC:n ulkopuolelle kokemuksen puutteesta, niin Nokiako se "kokenut konkari" on? Ja, ketä se tässä tapauksessa on? Acer on muutamia tehnyt, Samsunghan näissä on tainnut Applen jälkeen parhaiten menestyä?
 • #3
  Samsung on vain niin vahva Android puolella, että MS haluaa varmaan mukaan "oman miehen" eli Nokian ja Ellopin...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.