Apple esitteli uusia MacBook-kannettavia -- joukossa myös Retina-malli

uutinen julkaistu:11 kesäkuuta, 2012

Apple esittelee tänään WWDC-tapahtuman avajaispäivänä uutta OS X 10.8 -käyttöjärjestelmää (Mountain Lion), josta saatiin esimakua jo aiemmin tänä vuonna. Uusi ohjelmisto tuo mukanaan myös uutta rautaa. Ensimmäisenä yhtiö esitteli uudistetun MacBook Air -malliston, joka on saanut sisuksiinsa Intelin kolmannen sukupolven Core-suorittimen (Ivy Bridge). Valikoimista löytyy suorittimia aina ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Viimeinkin päästiin eroon siitä dvd-asemasta. Melkoisia kompromisseja tehty high-end koneeseen, mm. logiikassa kiinteänä flash-muistit ja ram, mutta pakkohan jostain on tinkiä ohuuden puolesta. Harmi sinänsä, että __jos__ vaikka muistit hajoavat pitää koko kone viedä korjaukseen, mutta applen huoltosysteemillä siinä ei kovin kauaa kestä. Eikä pidäkään näillä hinnoilla.
 • #2
  Tuo on miinus että muisteja ei voi päivittää, mutta kai SSD:n voi halutessaan vaihtaa isompaan & nopeampaan(?).
  Miksi 16:10 ruutu?
 • #3
  16:10 sen takia kun edellisessäkin oli samalla suhteella... On helppo scaalata sovellutukset!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.