Microsoft kertoi PC-valmistajille etukäteen sen tablet-suunnitelmista

uutinen julkaistu:19 kesäkuuta, 2012

Microsoftin toimitusjohtaja Steve Ballmerin mukaan yhtiö kertoi PC-valmistajille etukäteen, että ohjelmistoyhtiö aikoo julkaista tänään jotakin tablet-markkinoille. Microsoft Surfacen julkistuksen jälkeen on esitetty epäilyjä, joiden mukaan PC-valmistajat eivät olisi erityisen ilahtuneita ohjelmistojätin laajentumisesta niiden reviirille. Ballmer kertoi asiasta All Things D:lle. Sivusto ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Surface voisi ilman windowsia olla hyvinkin applen tuote ja tämä vielä edistää sitä
  Quote:
  Microsoft Surface (ARM-versio) tulee myyntiin Windows 8:n julkaisun aikoihin. Intel-versio tulee markkinoille 90 päivän kuluessa tästä.

 • #2
  "PC-valmistajat eivät olisi erityisen ilahtuneita ohjelmistojätin laajentumisesta niiden reviirille."

  Siis mitä? Kilpailu ei mielytä?

  Kummallista että nykyään puolustetaan omia reviireitä millä keinolla hyvänsä. Sen sijaan että kilpailtaisiin vapailla markkinoilla. Vai onko tilanne nykyään niin että tuotteet ovat niin HUONOJA että ne eivät kestä todellista kilpailua.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 19. kesäkuu, 2012 @ 16:25
 • #3
  Odotellaan että Apple hakee tälle myyntikieltoa.
 • #4
  Kertoiko Nokialle?

  "History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
 • #5
  @2 Ihan kuin sellaisia vapaita markkinoita olisi koskaan ollutkaan. Varsinkaan elektroniikkamarkkinoilla. Nykyään sattuu olemaan vaan laaja media, joka tuo asioita esille.
  Ideavarkauksia, selkäänpuukotuksia yms. Jää kyllä saippuasarjat toiseksi.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.