Square Enix julkisti uuden Final Fantasy VII PC-version

uutinen julkaistu:5 heinäkuuta, 2012

Square Enixin ehkä tunnetuin peli lienee Final Fantasy -sarjan seitsemäs osa, joka julkaistiin alunperin vuonna 1997 Sony Playstationille, ja vuotta myöhemmin PC:lle. FFVII:n uusittua versiota ollaan odoteltu ja huhuiltu jo lähes vuosikymmenen ajan. Square Enix on useaan otteeseen kommentoinut, ettei FFVII tule saamaan päivitystä ennen kuin Final Fantasy -sarjaan on julkaistu sitä laadukkaampi ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Ja tämä pelihän menee välittömästi hankintaan kunhan tulee saataville. Mielestäni edelleen ehkäpä paras Final Fantasy (ja samalla itselleni ensimmäinen) jota olen koskaan pelannut. Kyllähän noita uudempiakin on tullut pelailtua mutta jotenkin tämä on jäänyt mielekkäänä ajatuksiin. Tätä siis tuli PS1:llä läiskittyä oikein urakalla, ja välillä joutui kääntämään pleikkaria ylös-alaisin koska kone joko lämpesi tai ei kyennyt kunnolla lukemaan levyä.
  Pitääkin kysellä josko siskon pojalla vielä olisi oma vanha pleikkari tallessa, niin pääsisi läiskimään muitakin klassikoita :)

  Olisi magiaa josko Sega tai jokin muu lafka julkaisisi uudelleen myös Phantasy Star sarjan pelejä, eikä sekään huono juttu olisi ollut mikäli tuosta FF VII:sta oltaisiin tosiaan tehty modernisoitu versio paremmilla grafiikoilla, ja varsinkin kun tulee PC:lle niin oltaisiin hyvin voitu pistää hieman enemmänkin silmänkarkkia, ja tukea todella isoille resoille.

  Fractal Design Arc Midi + 4x140mm + 1x120mm Arctic Cooling, ASRock Extreme4 970, Phenom II X6 1090T @ 3.8GHz + Phanteks PH-TC14PE, 8GB DDR III @ 1600MHz, Palit GTX 570, Seagate 500GB + 1TB HDD, Samsung DVD-RW, Corsair HX620W.
  Netti: DNA 4G @ Sierra Wireless
 • #2
  Täytyy kyllä sanoa, että on huonoin markkinointivideo pitkään aikaan.

  90-luvun välivideoita, midi-musiikkia ja kliseinen mehustusääni. Pelin hyviä puolia (taistelu- ja materiajärjestelmät, Chocobot jne.) ei esitellä videolla lainkaan.
 • #3
  Olen tätä pelannut miljuunia kertoja siihen asti kun lähdetään kaupungista tai kylästä pois. Siihen peli aina kaatui...
  Ehkä nyt viimein pääsen pelaamaan pidemmälle.

  -Reko
 • #4
  No voi ***! Otsikon luettua luulin jo että se mitä salaa olen toivonut on toteutunu, mutta ei :( Kuitenkin varmaan tulee fiilisteltyä taas parisataa tuntia :)


Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.