Gigabyteltä ensimmäiset kahden Thunderbolt-liitännän emolevyt

uutinen julkaistu:8 heinäkuuta, 2012

Gigabyten uudet Dual Thunderbolt -emolevyt lupaavat kytkeä parhaimmillaan 12 laitetta ja 3 näyttöä, sekä siirtää peräti 1 teratavun viiteen minuuttiin. Thunderbolt-liitännän avulla Gigabyten emolevyyn voi ketjuttaa jopa 12 laitetta yhtäaikaisesti, kiitos sen 10 Gbps dataväylän, jossa kulkee PCIe ja DisplayPort -dataa. Gigabyten mukaan se on tällä hetkellä ainoa emolevyvalmistaja ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Tälle käy kuten FW:lle. USB4:sta odotellessa...
 • #2
  Originally posted by johtaja59:
  Tälle käy kuten FW:lle. USB4:sta odotellessa...
  Toivon ettei.

  Thunderbolt voisi mahdollisesti korvata kaikki näyttö- ja dataliittimet tietokoneissa. Ja tollasella jaettavuudella, läppäreihin ei tarvitsisi kuin yhden tai kätevyyden vuoksi korkeintaan kaksi liitintä, mikä mahdollistaa vapaamman muotoilun. Lisäksi ulkoiset näyttikset voisivat tehdä läppäreistä tehokkaita JA virtapihejä.

  Tällasella aparaatilla erilliset telakat voisivat myös siirtyä menneisyyteen. Tuohon vain ulkoinen äänikortti, ja tuo on ainoa piuha, joka tarvitaan tietokoneen ja ulkoisten laitteiden väliin.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 9. heinäkuu, 2012 @ 9:46
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.