Corsairilta ja Plextorilta uusia SSD-asemia

uutinen julkaistu:9 heinäkuuta, 2012

SSD-markkinoiden kilpailutilanne on tällä hetkellä kova, hintojen tippuessa tasaista tahtia, ja uusien mallien tuodessa entistä enemmän suorituskykyä. Viimeisimpänä uusia SSD-asemia ovat julkaisseet Corsair, Plextor ja Apacer. Corsair on julkaissut uudet Force GS -sarjan SSD-asemat SandForce SF-2281 -kontrollerilla ja toggle-DDR NAND -muiostilla. Uuden sukupolven Sata 6 Gbps -asemat tarjoavat ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Alkaa tulla SATA3 väylän rajat vastaan, joten voisi olettaa, että kohta on muillakin valmistajilla kuin OCZ:lla PCIe väyläisiä SSD kortteja.
 • #2
  Originally posted by johtaja59:
  Alkaa tulla SATA3 väylän rajat vastaan, joten voisi olettaa, että kohta on muillakin valmistajilla kuin OCZ:lla PCIe väyläisiä SSD kortteja.
 • #3
  Ei se sata 6GB/s vielä hetkeen hakkaa vastaan. Teoreettinen sata III väylän nopeus on jossain 750MB/s ( 6GB/s ) niin varmaan vielä yksi sukupolvi SSD asemia tullaan sata III väyläisenä näkemään. Ellei jotain mullistavaa kehitysaskelta tapahdu että nopeudet esim tuplaantuisivat. pci-e väylän käyttö on muutenkin turhaa kun samoihin pci-e kortti nopeuksiin pääsee raidittamalla vaikka 3 x SSD. Sata väylässä kun ei ole muuta rajaa kuin sen yksittäisen väylän raja. Muutoin kyllä nopeutta voi kertoa esim 3 x 6GB/s nopeita SSD.itä jolloin raid 0 tila olisi teoreettisesti 18GB/s max. Kun taas aniharva pci-e flash kortti pystyy yli 1500MB/s luku tai kirjoitus nopeuksiin..

  FX-8150 ( OC 5.0Ghz 1.48v ) / GA-990FXA-UD3 / 8GB 1866MHz DDR3 / HD7950 3GB / 800W CM Silent Pro Gold / FD Define R3 / Corsair Force GT 120GB SSD / Corsair Hydro 100
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.