AMD varoittaa heikosta tuloksesta

uutinen julkaistu:11 heinäkuuta, 2012

Intelin varjosta nousuaan yrittävä AMD on parhaillaan muuttamassa kilpailutaktiikkaansa, mutta ainakaan lyhyellä tähtäimellä sillä ei näytä olevan erityisen positiivista vaikutusta yrityksen tulokseen. AMD on antanut tulosvaroituksen toiselle neljännekselle, jonka lopullinen tulos kerrotaan 19. heinäkuuta. Yrityksen liikevaihto on tippunut noin 11% edelliseen neljännekseen verrattuna, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Harmi sinänsä. Taitaa tulla Intelin ja Nvidian monopoli prosessorien ja näytönohjainten saralla. Kuluttajan kannalta tarkoittaa luultavasti sitä, että hinnat kääntyvät nousuun.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 11. heinäkuu, 2012 @ 21:50
 • #2
  Sitähän se tarkoittaisi... Eli toivotaan, että AMD ei floppaa...
 • #3
  Kilpailuahan tässä kaipaisi... Intel rahastaa aika rankasti tuotteillaan. Tosin en usko että AMD floppais. Tuskin ne Eloppeja tekis...

  Meissä kaikissa asuu aina pieni insinööri..
  Never say never again.
 • #4
  Jaa a. Toivon todella ettei AMD luovu työpöytä prossujen / näytönohjainten kehityksestä ja tuottamisesta. Juurikin sen intelin / Nvidian monopolin vuoksi.
  Toivottavasti myös saavat piakkoin sen uudella arkkitehtuurilla tuotetun FX-8365? FX-8635 en muist.. ( mutta ei viilattu FX-8150 vaan kokonaan uusi )
  jonka teholisäys on jo selkeämpi muttei kuitenkaan inteliä peittoava.

  FX-8150 ( OC 5.0Ghz 1.48v ) / GA-990FXA-UD3 / 8GB 1866MHz DDR3 / HD7950 3GB / 800W CM Silent Pro Gold / FD Define R3 / Corsair Force GT 120GB SSD / Corsair Hydro 100
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.