OCZ: suuremman kapasiteetin SSD-asemien myynti kasvussa - muistipiirien hinnat pohjalukemissa

uutinen julkaistu:12 heinäkuuta, 2012

SSD-valmistaja OCZ:n toimitusjohtaja Ryan Petersen uskoo 25 nm NAND-muistien hintojen tipahtaneen pohjalukemiin. Jotta hinnat tippuisivat jatkossakin, on muistivalmistajien keskityttävä uusiin teknologioihin ja prosesseihin. Petersenin mukaan kuluttajat ovat alkaneet SSD-asemien hintojen tippuessa ostamaan myös korkeammalla kapasiteetilla varustettuja SSD-asemia. "NAND flash hinnat ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    SATA3 väylän rajoitteet alkaa tulla jo nyt vastaan, joten mitä iloa 20nm / 19nm valmistustekniikan tuomasta nopeuslisästä on, ellei muutkin valmistajat ala tehdä PCIe väyläisiä SSD kortteja.
    Se ei ollut yllätys, että nykyisellä valmistustekniikalla hintojen pohja on jo saavutettu.
  • #2
    Nopeampi piiri mahdollistaa sen, että tiedon siirtoon käytetään kapeampaa väylää, joten valmistaja säästää kuluissa. Mutta yhdellä SSD levyllä SATA3 piisaa mainiosti vielä seuraavankin sukupolven laitteet. Raid ja vastaavat törmäävät seinään, mutta niitä varten löytyy piakkoin PCIe 4.0 joka jälleen kerran tuplaa väylänopeuden.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.