AMD tiputtaa Radeon HD 7870, 7950 ja 7970 hintoja

uutinen julkaistu:14 heinäkuuta, 2012

The Tech Report on saanut AMD:n suunnalta tietoja, jonka mukaan yritys aikoo tiputtaa näytönohjaimiensa suositushintoja ensi viikon alusta. Luvassa on entistä halvempia Radeon HD 7870, 7950 ja 7970 -näytönohjaimia. Radeon HD 7870:n uudeksi suositushinnaksi kerrotaan 299$, Radeon HD 7950 349$ ja Radeon HD 7970 429$. Tuttuun tapaan saattaa kulua tovi jos toinenkin ennen kuin AMD:n suositushinnat ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Neweggissä ilmoitetut hinnat eivät sisällä veroa, vai voiko olla noin halpaa?
  • #2
    Kyllä se ulkomailla on noin halpaa. Suomilisät katsos. Mutta jos tilaat EU:n ulkopuolelta esim. neweggistä (USA?) niin kuvioihin astuu tullit ja arvolisävero, jolloin ollaan jo samassa hintaluokassa suomen hintojen kanssa.

    Esim. Saksasta tilaamalla ei tule mitään alveja ja tulleja joten jos jotain kallista aikoo tilata ja takuut saa hoitumaan (yleensä saa) niin ei muuta kuin www.mindfactory.de :hen tai http://www.hardwareversand.de :een.    "Jos se ei ole rikki, korjaan sitä kunnes se on"

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.