MSI kiusoittelee vesijäähdytetyllä Radeon HD 7970 Lightning -näytönohjamella

uutinen julkaistu:19 heinäkuuta, 2012

MSI on julkaissut muutaman kuvan uudesta vesijäähdytetystä Radeon HD 7970 Lightning -näytönohjaimestaan Facebookissa. MSI LC R7970 Lightning käyttää samaa MSI:n itse kehittämää piirilevyä kuin nykyisessä ilmajäähdytetyssä Lightning-kortissa, mutta jäähdytyksestä vastaa tällä kertaa EK-FC7970 Ltg -kupari-asetaaliblokki. Ei ole kuitenkaan vielä varmaa tuleeko LC R7970 myyntiin asti, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Well olivat saaneet englanninkielisen Tomshardwaren puolella ilmajäähdytetyn 7970:n pyörimään 1300 MHz nopeudella, joten jos tämä jäähdyttää vielä tehokkaammin, niin mikäs siinä! Poetentiaalia ainakin piisaa.
  Mutta ovathan nämä vesijäähyt vähän sellaisia "vakavamman" harrastajan laitteita. Itse ei oikein ole kiinnostunut sellaisen kanssa säätämisestä.
 • #2
  Jos coret on vielä valikoituja yksilöitä, niin potentiaalia on, mutta sitten on hintakin sen mukainen.
  Ei tästä 7970:sta 680:n tappajaa kuitenkaan saa tekemälläkään.
 • #3
  Mielenkiintoista!
  Katsotaan miten käy testeissä.
  Vertailuun kun vielä saisi nestejäähdytetyn GForcen
  Sitten nähtäis kummankin maksimit

  Mahdollisesti Big-Kepler tuplana nestejäähyllä olisi se kunkku,
  mutta toistaiseksi nokittelu tapahtuu yksi julkaisu kerrallaan...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.