Microsoft esittelee Windows 8:n grafiikkaparannuksia

uutinen julkaistu:25 heinäkuuta, 2012

Uuusimmassa Building Windows 8 -blogissa Microsoft keskittyy esittelemään laitteistopohjaisen kiihdtyksen tuomia etuja työpöytägrafiikan piirtämisessä. Windows 8 tuo kiistellyn Metro-käyttöliittymän lisäksi parannuksia myös perinteiselle työpöydälle parannetun laitteistokiihdytyksen myötä. Microsoftin Graphics Group Programme Manager Rob Copelandin mukaan grafiikan suorituskyky on ollut ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Entäs ne työpöytätehosteet? Jopa Aero menee sen sileän tien W8:sen mukana. Saa siinä graphiikan tehostamista mainostaa jos ihan perusasia viedään kaikilta ...

  "History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
 • #2
  Näillä uudistuksilla 50-200 euron halpismasiina jaksaa pyörittää kasia riittävällä nopeudella. Ei siis mikään paha juttu.
  Auttaa myös ja ja kun silmäkarkkia taas aletaan tarjota lisää myös tiekemmille koneille.
 • #3
  Missään ei sitäpäitsi ole mainittu millaset raudat oli koneissa ja oliko edes ylipäätään samat =D iha luotettava "benchmarkki" oli, jossei bf3 fps nouse 10 pykälää niin aika turha jollain työpöytä tehosteilla on leveillä.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 26. heinäkuu, 2012 @ 15:12
 • #4
  DirectX 11.1? Taas hajautetaan laitekantaa. Miten kävi 10.1 kanssa? Nvidia skippasi sen kokonaan ja sitä tuki kenties kourallinen pelejä. Kyllä MS yrittää nyt kaikkensa välttääksen W8 työpöytäkäytön floppauksen.

  Kauhukuormaaja
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.