Samsung valmistelemassa omaa retinanäytöllä varustettua tablettia

uutinen julkaistu:31 heinäkuuta, 2012

Applen ja Samsungin välinen oikeudenkäynti on paljastanut tietoja muun muassa Samsungin tulevasta 2560x1600-resoluution tabletista. Koodinimellä P10 kulkeva tabletti sisältää LTE-tuen sekä 11,8" näytön 2560x1600-resoluutiolla. Samsung valmistaa suuren osan tällä hetkellä myynnissä olevista näyttöpaneeleista, joten ei ole yllätys, että yritys aikoo käyttää laadukkaita näyttöjä myös omissa tuotteissaan. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Mikä ihmeen retina? Et oo Panu tosissas..
 • #2
  Originally posted by Pelemane:
  Mikä ihmeen retina? Et oo Panu tosissas..
  Jostain syystä WQXGA ei aukea useimmille yhtä hyvin kuin retina. :)
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 31. heinäkuu, 2012 @ 16:32
 • #3
  Samaa mieltä Eriolin kanssa.

  Edes standardiresoluutioiden nimeäjät eivät tiedä, mitä nuo lyhenteet tarkoittavat. Nyt tästä vaan syntyy pakostikin joku oikeusjuttu.

  Retina = enemmän pikseleitä kuin on järkevää, vaan eipähän ainakaan ole liian vähän. Ei kai tuolle edes ole sen tarkempaa määritelmää.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.