Apple: Mountain Lion on onnistunein OS X -julkaisu koskaan

uutinen julkaistu:31 heinäkuuta, 2012

Applen uusi OS X Mountain Lion -käyttöjärjestelmä on ladattu jo kolme miljoonaa kertaa ensimmäisten neljän päivän aikana. Mountain Lion tuo OS X:lle entistä tiiviimmän tuen iCloudille ja sosiaalisille verkkopalveluille. Apple on muuttamassa käyttöjärjestelmäänsä yhä enemmän iOS:n kaltaiseksi tuomalla sieltä OS X:n puolelle uusia ominaisuuksia. Apple myy uutta päivitystä 20 dollarin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Lion päivitys tiputti akkukeston 2 tuntiin ja Apple ei myöntänyt ongelmaa koskaan kunnolla ja korjaamiseeen meni 6kk. Eilen latasin ML:n ja ongelma tuli tällä kertaa asennuksessa, kuten sadoille muillekin. Ongelmat luettavissa esim. täällä https://discussions.apple.com/thread/4139771?start=0&tstart=0

  ELI VARMUUSKOPIOT KUNTOON ENNEN ASENNUSTA!!! Onnistunut oli ehkä Applelle rahallisesti, käyttäjille ei niinkään...
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 31. heinäkuu, 2012 @ 16:18
 • #2
  Ainahan sitä suositellaan ottamaan varmuuskopiot kun päivitetään uuteen versioon.
  Suurimmat ongelmat johtuvat usein ensimmäisestä ruuhkasesta viikosta jolloin päivitys ja alktivointipalvelimet tukossa suuren kysynnän takia.

  Loput ongelmat on lähinnä perus bugeja joita korjataan siihen tahtiin kun niitä tulee. Kymmeniä miljoonia maccejä erikokoonpanoilla ja erisoftilla aiheuttaa helposti ristiriitoja. Kuten myös wintoosalla.
 • #3
  Mitä maailman paras ei olekaan erehtymätön.
 • #4
  Apple on onnistunut ainakin päivityksen hinnassa, kuka nyt investoi monta sataa softaan kun sillä voi parantaa fyysistä rautaa.

  2500K / Asus P8Z68-V / MSI TwinFrozr GTX 580 / G.Skill RipJaws 1600 2x4GB / Samsung Spinpoint F3 1Tb / Windows 8 64 bit
 • #5
  Originally posted by gldhl-:

  Loput ongelmat on lähinnä perus bugeja joita korjataan siihen tahtiin kun niitä tulee. Kymmeniä miljoonia maccejä erikokoonpanoilla ja erisoftilla aiheuttaa helposti ristiriitoja. Kuten myös wintoosalla.

  Höpö-höpö. Mountain lioniin päivitettäviä Mac-malleja on hyvin rajoitettu määrä tiukkojen rautavaatimusten takia.

  Kyllä se ohjelmisto on silloin "hieman" helpompaa kuin windows koneilla joissa on lähes rajaton määrä eri kokoonpano vaihtoehtoja...


  Tietokone + Chord Hugo + Grado RS1i = heaven
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.