Microsoft aikoo korvata Metro-brändin

uutinen julkaistu:3 elokuuta, 2012

Microsoft on käyttänyt Windows 8:n ja Windows Phonen mainostuksessa Metro-brändiä viitatessaan uuteen kosketuskäyttöliittymään. Yritys aikoo kuitenkin ilmeisesti muuttaa brändäystä välttääkseen Metro-nimestä johtuvia mahdollisia ongelmia. Microsoftin mukaan keskustelu "tärkeän eurooppalaisen partnerin" kanssa johti siihen tulokseen, että Microsoft aikoo luopua Metro-brändistä tällä viikolla, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Saisivat jättää koko Metron pois desktop/laptop käytöstä. Se olisi kyllä Microsoftilta kunnon teko. Siis tarjota vaikka vaihtoehto koko sotkun ohittamiseksi kokonaan.
 • #2
  Mikäköhän se "tärkeä eurooppalainen partneri" sitten on?
 • #3
  Juu, toivon kanssa että tajuaisivat jättää tuon metron pois desktop käyttiksestä, sitten voisin harkita vaihtaa 8:saan

  Kukaan koneista enemmän tietävä ja enemmän käyttävä ei voi sanoa tuota metroa järkeväksi käyttää näppiksellä ja hiirellä.

  Ei olisi paljoa pyydetty että laittaisivat jonkun "metron poisto" vaihtoehdon siihen, no se taitaa nyt kuitenkin olla vähän myöhäistä.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3. elokuu, 2012 @ 15:22
 • #4
  Originally posted by Viljis:
  Mikäköhän se "tärkeä eurooppalainen partneri" sitten on?
  Metro AG. Saksalainen jälleenmyyntiketju, joka on maailman viidenneks suurin.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 3. elokuu, 2012 @ 15:06
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.