PowerColor julkaisi Devil 13 HD 7990 -näytönohjaimen

uutinen julkaistu:24 elokuuta, 2012

PowerColor esitteli Devil 13 HD 7990 -näytönohjaintaan jo aikoja sitten, mutta AMD:n yritykset luoda kilpailukykyistä HD 7990 -näytönohjainta ovat venyttäneet punaisen leirin julkaisua jo pidemmän aikaa. Jos huhuja on uskominen, AMD on jättänyt HD 7990:n julkaisun kokonaan sopimusvalmistajien tehtäväksi, sillä Tahiti-piirejä käyttävä HD 7990 on tehonkulutukseltaan ja lämmöntuotoltaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Ostan heti koska Devil13 :3
 • #2
  Quote:
  Paketin mukana tulee myös PowerJack-tuki, joka estää korttia vääntymästä korttipaikassa painonsa takia.

  Olenkin jo odotellut milloin tulee ensimmäiseen näytöohjaimeen.
  Kyllä tuo 7990 Radeonin suunnittelu on tekohengitystä. 3 8-pinnistä PCIe lisävirtaliitintä?! Eikö voi vain myöntää, että ei ole haastajaa nVidialle tällä hetkellä.
 • #3
  Eikös tuota vois suoraan myydä kahden paikan kokoisena jos se varustettaisiin vesijäähdytysblokilla, jossa olis vaan kierteet ja jokainen sais itse sovittaa sen järjestelmäänsä.

  PS. Itsellä ei ole vesijäähdytystä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.