Seuraavan sukupolven Ethernet vastaa kiihtyvään tiedonsiirtotarpeeseen

uutinen julkaistu:23 elokuuta, 2012

Teknologiastandardeja kehittävä IEEE on julkistanut uuden IEEE 802.3 standardiryhmän, joka kehittää seuraavan sukupolven Ethernetin. IEEE uskoo Ethernetin 1 Tb/s nopeuksien olevan mahdollista vuoteen 2015 mennessä, ja 10 Tb/s vuoteen 2020. IEEE:n teettämän tutkimuksen mukaan verkkokaistan tarve jatkaa eksponentiaalista kasvuaan, ja nykyisen trendin mukaan verkot tarvitsevat 1 Tb/s nopeuksia ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  1TB verkko vaatii jo nopeita tallennusratkaisuja.
 • #2
  10Gb Ethernet olis ihan kiva jo kotiverkon tiedonsiirrossakin, mutta kun ovat niin pirun kalliita. Gigabit Ethernet nimittäin jää aika kauas lupauksestaan.

  1 Tb/s sen sijaan edellyttää joko hurjia harppauksia tallennusratkaisuissa, tai sen hyödyllisyys jää nimenomaan palvelinsaleihin ja laitoksiin. Ehkä kun SSD NASsit yleistyvät...
 • #3
  Quote:
  Esimerkkinä Large Hadron Collider luo yksistään 15 petatavua dataa vuodessa, ja tämä data kopioidaan kokonaisuudessaan 11 eri datakeskukseen ja osittain muualle, vaatien yhteensä yli 150 petatavua tallennustilaa.
  Suuri hadronitörmäytin?
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.