Asus esitteli Vivo Tab Windows 8 ja Windows RT -tabletit

uutinen julkaistu:30 elokuuta, 2012

Asus on esitellyt IFA 2012 -messujen myötä omat Windows 8 -tablet-laitteensa, joita yritys kutsuu Vivo Tab -nimellä. Asus tuo markkinoille kaksi versiota Vivo Tabista, yhden Intelin Atom x86-suorittimella, ja toisen Nvidian Tegra 3 -järjestelmäpiirillä. Asus Vivo Tab on Intelin Atom-suorittimella varustettu versio Windows 8 -käyttöjärjestelmällä. Se on varustettu 11,6" 1366x768 Super ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Molemmat laitteet vaikuttavat hyvältä, ehkä monille tulee jopa vaikeuksia valita kumman ottaa. Toisessa on etunsa, esim. mukana tulee vakiona Office ohjelmisto, kun taas toisessa on isompi näyttö ja enemmän yhteensopiva sovellusten kanssa.
 • #2
  Nähtäväksi jää miten hyvin Windows RT otetaan vastaan. Ne kun kilpailevat suoraan iPadia vastaan, joka on ominaisuuksiltaan vertaansa vailla omassa hintaluokassaan. Jos Windows RT -tabletit maksavat saman verran, pitää niiden olla laadussa vähintään samalla tasolla. x86-versio kelpaisi kyllä itselle sovellustuen puolesta.
 • #3
  On erittäin hyvä päätös Microsoftilta laittaa vakiona Office paketti RT-versioon, taitaa yksi harvoista syistä miksi joku sen valitsisi. Jos ei Windows 8 RT koneella paljoa muuta tee kuin office juttuja, pelailee kevyitä pelejä (korttipelejä vaikka) surffailee netissä, niin ihan riittävältä se vaikuttaa. Aika harva iPadin käyttäjä pädillänsä mitään oikeasti hyödyllistä tai raskasta hommaa tekee, jota ei voisi tehdä muilla laitteilla.

  Uskon, että RT saa oman käyttäjäkuntansa ihmisistä, jotka haluavat pitkän akunkeston, surffata mökillänsä netissä, tehdä joitakin pieniä töitä etänä ja pelata välillä jotain. Oma äitini voisi olla jopa yksi RT:n käyttäjistä. Minulle se sopisi kakkoskoneeseen.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.