Microsoft paljasti listan Windows 8:lle tulevista Xbox-peleistä

uutinen julkaistu:3 syyskuuta, 2012

Microsoftin Major Nelson eli Xbox Live -pomo Larry Hryb on julkaissut sivullaan listan Xbox-peleistä, jotka saapuvat myös Windows-käyttäjien ulottuville lokakuun lopussa. Kuten odottaa saattoi, 40 pelin listalta ei löydy kolmen A:n jättijulkaisuja, mutta kuitenkin nimekkäitä pikkupelejä kuten Angry Birds, Cut The Rope sekä Hydro Thunder Hurricane. Heti alusta saakka mukanaolevia julkaisijoita ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eli win8 oikeudella yritetään tappaa PC-pelaaminen kokonaan. Lisäksi tieto siitä että koko järjestelmä on valmiiksi täytetty roinalla millä harva edes tekee mitään lisää varmaan kiinnostusta paljon.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #2
  ???
  Jos tarkoitat noita yllä mainittuha pelejä, niin ne pitää kyllä ostaa erikseen. Ei niitä ilmaiseksi paketoida win8:n mukaan.

  Lyhyesti: Win8:lle ilmestyy crossplatform pelejä, jotka toimivat kaikilla win8 alustoilla, ja sitten sinne ilmestyy niitä oikeita pelejä, jotka vaativat sitten alleen tehokkaan pöytäkoneen messevällä graffakortilla... Tuntuu, kuin ihmiset sekoittaisivat Crysiksen ja Miinaharavan, vaikka niillä ei paljon muuta samaa olekaan, kuin sama käyttöjärjestelmä, jonka alla ne pyörivät...
 • #3
  Hyvä kaiketi niille, jotka xbox360:tä käyttävät ja haluavat käyttää xbox-tiliään windows 8 pc:llä. Ärsyttää vain tuo xboxin väkisin tyrkyttäminen windows puolelle. En edes omista kyseistä konsolia, enkä halua myöskään seuraavan sukupolven vehjettä. Toivottavasti tulevat järkiinsä siellä microsoftilla ja tekevät windows 9:stä taas järkevän.

  Kauhukuormaaja
 • #4
  Mikä sinun mielestäsi on järkevä win 9? Siitä tiedetään jo sen verran, että UI on sama (no pieni faselift mahdollinen eli vista vs win 7 UI tasoinen muutos. Ei mitään järisyttävää, eli pienen pientä graffasäätöä väein ja muiden vastaavien suhteen). Siihen tulee uusi levykäyttis joka ei mene niin helposti sekaisin kuin nykyinen (luultavasti paras ja merkittävin muutos win8:n verrattuna). Jotain pientä säätöä konepellin alla muutenkin. Siinä tärkeimmät muutokset...
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.