AMD:n työpöytä-Trinity päihittää Intelin moninkertaisesti grafiikkatehoissa

uutinen julkaistu:4 syyskuuta, 2012

AMD:n pian julkaistavien Trinity-suorittimien työpöytäversioiden hinta on lipsahtanut julkisuuteen ison tukkurin kautta. Trinity-sarjan kallein malli on A10-5800K, joka on hinnoiteltu vain 131 dollariin. Intelin tarjonnasta vastaavalla rahamäärällä saa kaksiytimisen Core i3-3225 -prosessorin, joka on Ivy Bridge -sarjan halvimmasta päästä. AMD:n A10-5800K on neliytiminen APU, jonka prosessori ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  hauskasti graafia on leikattu näyttämään niin että näyttäisi nopealla vilkaisulla amd:n olevan moninkertaisesti nopeampi.

  tarkemmin kuin katsoo niin suorituskyky on parhaimmillaa ~ 18 - 52 % parempi. toki on paljon parempi mutta suoraan palkkeja katsomalla näytti erojen olevan amd:n hyväksi 200% - 350% nopeampi
 • #2
  Ikinä ei kannata luottaa valmistajan omiiin suorituskyky-tuloksiin, oli kyse kuvista tai luvuista, koska niistä ei osata/haluta tehdä realistisia.

  Pahimmillaan voi dioillaan hypettää kansaa, kunnes todelliset testit kertovat karun todellisuuden, jolloin pettymys on odottajille varsin suuri.

  Ei näitä kyllä voi hyvällä tahdollakaan suositella budjettiPELAAJALLE. HD4000 on täysin kuraa pelaamiseen ja jos PARAS trinity tarjoaa tähän 5-20% (luvut arvailua, mutta luulen olevan lähellä) parannuksen, on tämäkin yhtä tyhjän kanssa. Tai sitten täytyy olla hyvin pieni budjetti ja (toivottavasti) hyvin vähäiset odotukset pelien toimivuudesta.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 4. syyskuu, 2012 @ 16:39

  Asus P8Z77-V LX2, i5-3570K, Corator DS, Asus HD7870, 8GB 1600 Mhz DDR3, 120GB Agility 3 + F3 1TB, SAGA II 500W, NZXT Hades, 24" Full HD.
 • #3
  Mahtaakohan tuo AMD:n A10-5800K tukea Dual Graphics-ominaisuutta jonkun erillisen budjettinäytönohjaimen kanssa?

 • #4
  Voisi kuvitella, mutta onko sellainen miten hyödyllinen on asia erikseen... Pelaajat haluavat ainakin 78xx sarjalaisen ja satunnaiskäyttäjille Trinityn pitäisi piisata mainiosti sellaisenaan.
 • #5
  Niin, no ajattelin että isäni tulevaan koneeseen tuo Dual Graphics-ratkaisu olisi passeli. Kun siihen kuitenkin joutuu ostamaan jonkun max. 100 € näyttiksen, niin tuolla systeemillä saisi jonkunlaisen "buustin" samalla rahalla, DirectX 11-tuen ja paremmat liitännät kuin mitä pelkällä integroidulla näyttiksellä. Olettaen tietenkin, että itse prossu ei ole ihan susi...

 • #6
  Totta. Liitännät kyllä paranevat, mutta kannattaa tarkistaa, josko pelkällä trinityllä pärjäisi. Jäisi mukavasti rahaa vaikka kunnon kokoiseen SSD levyyn!
 • #7
  Tuossa linkki kattavaan artikkeliin aiheesta:

  http://www.tomshardware.com/reviews/a10...5400k,3224.html

Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.