Amazon julkaisi uusia Kindle-lukulaitteita ja Kindle Fire HD -tabletit

uutinen julkaistu:6 syyskuuta, 2012

Amazon on tänään julkaissut kasan uusia Kindle-tuotteita kilpailemaan Applen iPadin ja Googlen Nexus 7:n kanssa. Amazonin halvinta tarjontaa edustaa puhtaasti e-lukulaitteeksi tarkoitettu Kindle, joka irtoaa USA:ssa 69$ hintaan, eli hintaa tiputettiin edellisestä mallista kympillä. Muilta osin 6" kokoinen e-lukija on identtinen edeltävän version kanssa, mutta Amazonin mukaan uudessa versiossa ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  toi 8,9" versio vaikuttaa mahtavalta hintaansa nähden :o
 • #2
  Kindle reader white vaikutti todella mielenkiintoiselta laitteelta, mutta kyllä närästää, jos ja kun näitä ei "suostuta" Suomeen myymään, kuten tapana näyttää olevan. Värillinen e-ink antaa odottaa itseään, mutta jo wanhan mallinen e-ink readeri oli miellyttävä lukea ja kun tarkkuus vain paranee, niin ei voi pahasti moittia.
 • #3
  Quote:
  Fire on Amazonin halvin värinäytöllinen tablet, joka muokattua Android-käyttöjärjestelmää, joka on rajoitettu enimmäkseen Amazonin omiin palveluihin.

  Melkoinen virkehirviö.

  Nämä kyllä pistää hinnoilla kovasti kampohin muihin tablet valmistajiin nähden ja jos pelkkää e-lukulaitetta etsii, niin ei tarvitse muita harkita (Jenkeissä siis).
 • #4
  Virkehirviö taltutettu, kiitoksia huomautuksesta.

  Amazon on kyllä kova kilpailija Applelle niillä markkinoilla joilla se toimii. Toisaalta onhan Apple ja Googlekin joiltain osin rajoittunut palvelutarjonnaltaan enimmäkseen jenkkeihin. Amazonin tabletin ostaessa vaan lukkiutuu kaikkein eniten juuri kyseisen firman palveluun. Tabletin saa omakustannehintaan, mutta sillä voi käyttää vain Amazonin palveluita jolla se oikeasti tekee rahansa.

  Sinänsä pistää kyllä painetta Applen ja Microsoftin suuntaan tiputtaa katteita, mikä on loistava asia. Ei Amazon ole kuitenkaan ainoa näistä firmoista joka tahkoaa rahaa muullakin kuin itse laitteen myynnillä.
 • #5
  Uskoisin Kindle Paperwhiten vapautuvan kansainväliseen myyntiin viimeistään ensi vuoden alkupuolella, mutta Fireä saadaan vielä odotella. Eikö Amazoninkin olisi jo aika perustaa oman puljunsa Ahvenanmaalle, joka palvelisi kaikkia Pohjoismaita?
 • #6
  Ainakin Amazon osaa julkaista tuotteensa. Toisin kuin Motorola tai Nokia. Tosin eikös joku sanonut, ettei huonoa julkisuutta ole olemassakaan?

  Noh, mielenkiintoinen pointti kyllä on se, että Kindle tulee käyttämään Androidista huolimatta Nokia Mapsia Google mapsin sijasta. Nokian kannalta hieno juttu.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.