Intel lupaa Ultrabookeihin entistä vähävirtaisempia suorittimia

uutinen julkaistu:7 syyskuuta, 2012

Intelin odotetaan julkaisevan ensimmäisen laajemman katsauksen yhtiön tulevaan Haswell-arkkitehtuuriin ensi viikolla pidettävän Intel Developer Conference -tapahtuman myötä. The Verge kertoo, että yksi tulevista julkistuksista on vain 10 watin TDP-arvolla varustettu Haswell-piiri, joka on alusta pitäen suunniteltu nimenomaan Ultrabook-kannettavien tarpeisiin. Intel on rummuttanut ohuen, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  En ole koskaan ymmärtänyt, että miksi on muka tärkeää saada läppärin paksuus pudotettua 28 mm:stä 18 mm:iin. Mikä helvetti siinä on niin tärkeää, että siitä on pitänyt tehdä jopa oma genrensä: ultrabook.
  Kyseessä lienee Intelin markkinointistrategia.

  Ultrabook-konseptin mukana otetaan vain nippu ongelmia ratkaistavaksi, esim. akun kapasiteetti. Ja joudutaan tyytymään heikompitehoiseen prosessoriin.
 • #2
  Kuulin villiä huhua että näissä ois tarpeeksi tehoa korvaamaan pöytäkone jossa TDP arvo 120w.

  AMD PhenomII X4 955 Black Edition 3.8GHz, Asus M4A88TD-M/USB3, Sapphire Radeon HD6870 1GB GDDR5 , 2 x 4GB Corsair XMS3 DDR3 1600MHz, Fractal Design Define XL, Noctua NH-U12P SE2
  Windows 7 Ultimate x64

  Dell Inspiron mini 1018 (SL 10.6)
 • #3
  Otetaan wanha 486 ja korvataan se Hasvelilla, niin varmasti 10 watin versio peseen 120 W version :-)
  Lupailevat tehon lisää ivyyn verrattuna pientä kaksi numeroista lukua (Intelin oman mainoksen mukaan), mutta tehonkulutus on se alue, millä oikeasti pitäisi tuleman kehitystä. Eli jos omistat hyvän SB, tai IB prossan, niin ei mitään syytä päivittää. Jos haet pienivirtaista kannettavaa, niin sitten kannattaa jo harkita!
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.