HP julkaisi 12 mm paksuisen All-in-one-koneen

uutinen julkaistu:10 syyskuuta, 2012

HP lähtee Windows 8 -työpöytien kisaan tuomalla markkinoille yhtiön premium-luokan Spectre-sarjaan perustuvan All-in-one-työpöydän. Spectre One ei kuitenkaan sisällä monien Windows 8 -järjestelmälle suunniteltujen laitteiden tapaan kosketusnäyttöä, vaan mukana toimitetaan erillinen tasohiiri, joka mahdollistaa järjestelmässä laajasti käytetyt kosketuseleet. HP:n mukaan syynä kosketusnäytön ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Wau, HP kyllä taitaa muotoilun! Kilpailijat ovat kyllä vuosia jäljessä tästä innovatiivisesta ja edelläkäyvästä muotoilusta. Ostoon menee! Eiku...
    Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 10. syyskuu, 2012 @ 18:35
  • #2
    Jotenkin näppäimistö ja tasohiiri tuo enemminkin mieleen pyöristetyt, Applen vastaavat. Kyllä, niitä design vaihtoehtoja on muitakin kuin vain tuo. Musta reunus on kovin ymmärrettävä näytössä, vaikka mieleen sitä myöten tulee vanha 24" Apple Display, ja vastaten usb sijoittelua myöten tuosta näytön/koneen jalasta tulee mieleen Macbook Air. Tyylikäs, mutta liikaa yhtäläisyyksiä, Logitech on näppäimistöjen ja hiirien Nokia, Lenovo taas tietokoneiden; erottuvat joukosta selvästi.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.