Intel lupaa merkittävästi viileämpiä suorittimia ensi vuodeksi

uutinen julkaistu:11 syyskuuta, 2012

Intel on vahvistanut huhuasteella olleen tiedon, että ensi vuonna julkaistavien Haswell-koodinimellisten prosessoreiden TDP-arvo (tai ainakin mobiilimallien) on vain 10 wattia. Nykyisten Ivy Bridge -mallien vastaava arvo on 17 wattia, eli muutos on prosentuaalisesti merkittävä. TechRadarille puhuneen Intelin edustajan mukaan Haswellien suunnittelun keskiössä on ollut ultrabook-konsepti ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Ei voinut sitten edelleenkään myöntää tahnan huonoutta. Pikkasen petyin uutiseen.
  • #2
    Anandtechin mukaan Haswell on n. 10% nopeampi kuin Ivy-bridge, joten ihan jees lisäys sillä puolen. Mutta ilmeisesti tuo virran kulutuksen tiputtaminen on se isoin juttu.
    Mutta pöytäkonepuolella ei ole juuri syytä päivittää jos omistaa jo Sandyn tai Ivyn. Läppäreissä ja tehotappäreissä ehkäpä hyvinkin.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.