"Windows 8 ei ole vielä valmis"

uutinen julkaistu:26 syyskuuta, 2012

Siruyhtiö Intelin toimitusjohtaja Paul Otellinin mukaan Microsoftin Windows 8 ei ole vielä valmis. Yksityistilaisuudessa puhuneen Otellinin mielestä ohjelmisto vaatii vielä paljon viilaamista, kertoo Bloomberg. Windows 8:n on tietyllä rajoja rikkova käyttöjärjestelmä, sillä sen kehityksessä on huomioitu myös Intelin x86-arkkitehtuurin ulkopuolisia järjestelmiä (ARM). Windows RT (8:n ARM-versio) ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Ainahan release versio on ollut se viimeinen beta. Valmis tuote on ollut sitten kun service pack 1 on tullut ulos, joten ei mitään uutta tälläkään kertaan... Move on, move on...
    Mutta kuten win 7 oli hyvin valmis julkaisuhetkellä, niin tuntuisi olevan win 8:kin, joten ihan mahdottomiin ongelmiin ei uudella koneella pitäisi joutua tälläkään kertaa vaikka liittyisi beetatestaajiin jo heti alussa. Wanhemmalla raudalla ei ehkä ihan heti kannata hypätä mukaan. Sen verta ajuireissa on eroa win7:skaan verrattuna.
    Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 26. syyskuu, 2012 @ 21:41
  • #2
    Ehkä sitten SP3:ssa jo.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.