Pyöriikö FarCry 3: Ubisoft julkaisi laitteistovaatimukset

uutinen julkaistu:28 syyskuuta, 2012

Ubisoft on julkaissut tiedot suositun FarCry-pelisarjansa kolmannen osan pelaamiseen vaaditusta laitteistosta. Trailereiden perusteella luvassa on silmäkarkkia, jonka pyörittämiseen täydellä laadulla koneelta vaaditaan vääntöä. Ubisoft on myös pitää aiemman lupauksensa ja luopuu jatkuvaa verkkoyhteyttä vaativasta kopiosuojauksesta. Yhtiö julkisti pelin pelaamiseen tarvittavalle laitteistolle ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Hyvin ristiriitaisia nuo suositukset. Intelin i7-2600 rankataan yhtä nopeaksi kuin todella paljon hitaampi FX4150 mikä ei edes vastaa neliydinprossua.

    Lisäksi nVidian GTX480 on todella reippaasi nopeampi kuin tuo radeon 5770. Täysille graffoille pitäisi olla 8 gigaa muistia. Jännä nähdä pitääkö tuo paikkaansa...

    Tietokone + Chord Hugo + Grado RS1i = heaven
  • #2
    Ristiriitaisia ovat, mutta ymmärrettäviä. Peli on optimoitu AMD:n rojuilla pelattavaksi.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.