Reuters: Apple järjestää julkistustilaisuuden lokakuun lopulla

uutinen julkaistu:14 lokakuuta, 2012

Uutistoimisto Reutersin mukaan Apple aikoo järjestää julkistustilaisuuden 23. lokakuuta. All Things D -sivusto ehti kertoa saman tiedon päivää aikaisemmin. Tilaisuudessa esitellään todennäköisesti kilpailija Googlen Nexus 7:lle ja Amazonin Kindle Fire HD:lle. IPad miniksi kutsuttu laite julkaistaan näin ollen kolme päivää ennen kuin Microsoftin Windows 8 -käyttöjärjestelmä ja Microsoft ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  "vai uskooko se kuluttajien olevan valmiita maksamaan sen brändistä ja palveluista ylimääräistä."

  sitähän ne on tehnyt aina ja tulee tekemään.
 • #2
  Originally posted by munkki666:
  "vai uskooko se kuluttajien olevan valmiita maksamaan sen brändistä ja palveluista ylimääräistä."

  sitähän ne on tehnyt aina ja tulee tekemään.
  Jos Apple kuitenkin päättää hinnoitella iPad Minin jonnekkin 300 dollarin tuntumaan, niin tulee Nexus 7:lle ja muille kyllä tiukkaa kilpailua.
 • #3
  Hyvin on ajoitettu, eli yritetään nostaa yhtiön markkina-arvoa, ennen tulosjulkaisua.. Mitä ihmeellistä noissa , no tietysti kun sekä Californian tuomio meni nurin ja kuinkahan paljon ne siitä typerästä sveitsin kello-jutusta joutuivat maksaan on? Varmaan jo pelkkä i-kirjainkin täytyy jonkun patentoida omaan käyttöönsä.
  Enempi toi brändi tuli tossa mieleen, mutta jos maksat vastaavasta tuotteesta puolet vähemmän, niin sillä voi saada koko talven mielibrandyt merkkiliikkeistä.

  Meissä kaikissa asuu aina pieni insinööri..
  Never say never again.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.