Melkonen ero englanninkieliseen uutiseen.

Quote:
Hintahaitarin alemmassa päässä AMD:lla on yleensä ollut apunaan "tarpeeksi hyvä" suorituskyky x86-sovelluksissa sekä Inteliä huomattavasti parempi grafiikkasuorituskyky.
Pielessä on. AMD hakkaa hintahaitarin alapäässä Intelit x86 nopeudessa ihan helposti. Atom ei oo pitkään aikaan mahtanu mitään AMD:n Fusionille. Core prossut on selkeesti kalliimpia ku Atomit.

Quote:
AMD lupaa Hondo-prosessoriin perustuville tableteille noin kahdeksan tunnin ajan nettiselausta ja kuusi tuntia videotoistoa, kun Intel kertoo yltävänsä 10 tuntiin (vaikkakin tarkemmin määrittelemättömässä tilanteessa).
AMD:lla on käytössä huono akkukesto ku Intel pärjää kauemmin kun tabletilla ei tehä mitään :D

Turha verrata tollasia.

Quote:
Kun Clover Trail sisältää kaikki tarvittavat toiminnot kuten USB- ja massamuistiohjaimen, AMD:n mallissa laite vaatii erillisen Fusion Controller Hub -piirin, joka vie mobiililaitteissa kallisarvoista tilaa sekä kasvattaa tehonkulutusta.
Miniläppäreissä oli vähemmän tilaa ku tableteissa eikä sielä haitannu tippaakaan erillinen piiri. Lisäks on helpompaa jäähdyttää 2 piiriä. Ei jatkoon.

Quote:
Tähän mennessä AMD:n menestys tableteissa ei ole ollut kummoista ja tähän mennessä julkaistujen Windows 8 -tablettien sisuksista löytyy lähinnä Intelin tuotantoa joko Clover Trailin tai Core-sarjan suorittimien muodossa.
Toi on totta. Ei johdu siitä et AMD olis huonompi vaan ihan muusta.

Want to get your a** kicked? Wear BritishPetroleumVest and have a trip in Mexico!
Toms Hardware: Näistä syistä niin ikävää kuin se onkin, alle 200 dollarin hintaluokasta ei löydy yhtään suosittelemisen arvoista AMD-prosessoria..