AMD:n alamäki jatkuu -- analyytikko tuomitsee investointikelvottomaksi

uutinen julkaistu:22 lokakuuta, 2012

AMD:n tulevaisuuden näkymät vaikuttavat synkältä viime viikon huonojen talousuutisten jälkeen. Osavuosikatsaus alitti analyytikkojen odotukset ja yhtiö kertoi odotetusti vähentävänsä työvoimaa 15 prosentilla eli 1800 työntekijällä. Vaikka AMD:n toimitusjohtaja vakuutti uudelleenjärjestelyjen tekevän yhtiöstä aiempaa ketterämmän ja mukautuvamman, analyytikot ovat menettäneet uskonsa AMD:n nousuun. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Alamäki jatkuuu. Ikävää kun Inteliltä kilpailu vähenee.
 • #2
  Kilpailu alalla kuin alalla on pahasta, älkää enää kukaan ostako AMD:tä, kyllä intel hoitaa homman (kohtuutonta)maksua vastaan!
 • #3
  Kuluttajan kannalta suurin toivo on ARMissa ja softateollisuudessa joka toivottavasti tukee tulevaisuudessa myös muitakin kuin x86-pohjaisia prossuja.

  AMD joutuu potkimaan väkeä pellolle kun tarvitsisi lisää väkeä etenkin tuotekehitykseen. Tosin sekään ei riitä koska osa ongelmista juontuu isompaan valmistustekniikkaan siruissa kuin intelillä.
 • #4
  Mitähän kehitykselle tapahtuisi jos AMD kuolisi pois ? Onko olemassa jotakin yritystä jolla olisi mahdollista siirtyä kuluttaja puolelle, kun huomaisi että tuolta voisi saada rahaa.


 • #5
  No mobiilipuolella ja kevyissä laitteissa kilpailua piisaa. Pöytäkoneisiin sitä ei ole näillä näkymin ole tulossa miltään taholta. No onneksi kukaan ei käytä enää päytäkoneita mihinkään???... Paitsi tietokonepelaajat, mutta he voivat ostaa sitten tonnilla peliprossia Inteliltä, joten sekään ei ole mikään ongelma... Eli Kuunnelkaa suuren guru himpon ilosanomaa ;-)
 • #6
  Kyllä uusi FX-8350 tulee tähän koneeseen ainakin,, jos ei muuten niin povailtu 199$.n hintalappu ja i2600k.ta vastaavat / ylikin tehot houkuttaa :)

  FX-8150 ( OC 5.0Ghz 1.48v ) / GA-990FXA-UD3 / 8GB 1866MHz DDR3 / HD7950 3GB / 800W CM Silent Pro Gold / FD Define R3 / Corsair Force GT 120GB SSD / Corsair Hydro 100
 • #7
  Ettei tilanne ole se ,että isot markkinat ovat kyllästyneet jatkuvaan uuden hakuun joka ei tuo kuin marginaalisia etuja. Näinhän taisi käydä jo XP:n osaltakin. Eivät kaikki halua kuitenkaan viimeisintä huutoa olevia tuotteita, vaan haluavat vakaan ja tutun turvallisen tuotteen. Asiasta oli jossakin Tiede-lehden artikkelissä, siten että meistä muutama prosentti on pioneerejä, sen jälkeen tulevat uudistusmieliset ja vasta sitten vakiintuneet käyttäjät.

  Meissä kaikissa asuu aina pieni insinööri..
  Never say never again.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.