Apple esitteli käteen mahtuvan iPad minin

uutinen julkaistu:23 lokakuuta, 2012

Apple on julkistanut tänään odotusten mukaisesti uuden aiempaa pienemmän version iPad-taulutietokoneesta, joka fokusoituu 9,7-tuumaista veljeään paremmin opetuskäyttöön ja sähköisten kirjojen lukulaitteeksi. Samalla Apple esitteli uuden iBooks-sovelluksen ja iBook Author -työkalun. Laitteesta on kiertänyt huhuja jo viime keväästä lähtien ja kierrokset huhumyllyssä vain lisääntyivät ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  vai että 1024x768, jännää että älypuhelimissakin on tuota isompi resoluutio, plus ipad3 on ollut myynnissä vasta 6kk, ja sitten tuli ipad 4.

  onneksi en omista yhtäkään apple tuotetta.
 • #2
  iBook ja iPad mini eivät olleet yllätyksiä, sillä molemmista oli suhteellisen uskottavat tiedot (eteenkin iPad ministä). Nopeaa on kyllä päivitystahti, kun iPad "kolmosen" jälkeen näin pian tulee "nelonen". Tosin Applella oli ehkä hieman paineita päivittää tuo uusi Lightning-liitäntä myös iPadiin, kun se kerran nyt iPhone 5:een laitettiin. Varmaankin siis tärkein syy näin pikaiseen iPadin päivitykseen.

  Applehan käytännössä ryöstää faninsa, kun päivittää näin nopeasti iPadia (jonka hinnassa on paljon ilmaa) ja tuo uudessa laitteessa mukana vain pientä uutta juttua. Onneksi en iLaitteita omista.

  Tuli vain mieleen, että eikö Applen olisi mahdollista tehdä siihen vanhaan suureen liitäntään sisälle työnnettävä lighting-adapteri? Silleen siis, että se adapteri olisi kokonaisuudessaan siellä kolossa ja muuntaisi sen vanhan kolon lighting-liitännäksi.

  BSOD is a registered trademark of Microsoft Corporation | Windowsin lähdekoodi
 • #3
  Tuota iPad 2:n liitäntää kun katselen niin eipä taitaisi tuollainen sisään integroitu adapteri onnistua, sen verran vähän siinä on tilaa ja kun siinä on kuitenkin se leveämpi lärpäke, se tulisi väkisin jonkin verran ulos sieltä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.