Uusi iPad mini ei kilpaile suoraan halvimpien tablettien kanssa

uutinen julkaistu:26 lokakuuta, 2012

Alkuviikosta julkaistu iPad mini ei mullista halvempien tablettien markkinoita, uskovat uutistoimisto Reutersin haastattelemat analyytikot. Analyytikot povaavat iPad minille hyvää myyntiä, mutta sen odotettua korkeampi myyntihinta ei tee siitä suoranaista kilpailijaa Amazonin Kindle-tabletille tai Googlen Nexus 7:lle. Pienempi 7,9 tuuman kokoinen iPad sisältää lähes kaikki ominaisuudet ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  70€ on mitätön hinta kun nuo vehkeet laittaa rinnakkain. iPadi tarjonnee pelkästää 200€ eestä paremman käyttökokemuksen ja sisällön.
 • #2
  Originally posted by kekker-:
  70€ on mitätön hinta kun nuo vehkeet laittaa rinnakkain. iPadi tarjonnee pelkästää 200€ eestä paremman käyttökokemuksen ja sisällön.
  Tuskimpa antaa. Todennäköisesti 77% ihmisistä katsoo www.telkku.com sivustoa tuollaisista laitteista tai vähän pornoa
 • #3
  Mielestäni 70€ ero on suuri raha, kun ajattelee, että joutuu jäämään Applen hampaisiin jos sattuu ostamaan yhtään mitään applen laitteista. Apple repii hurjaa hintaa kaikista hilavitkuttimista, mitkä kaiken järjen mukaan kuuluisi suoraan myyntipakkaukseen. Ihan vaan pienenä esimerkkinä Applen omat liittimet. Kaikessa mitä Apple tekee haisee kilpailun pelko. Jopa alkuperäisen Ipadin hinnoittelussa, kun laitteesta tehtiin niinkin rutikuiva versio muistin suhteen.
 • #4
  poistin.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 26. lokakuu, 2012 @ 23:30
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.