Surface Pron tiedot vuosivat - tulossa jo joulumarkkinoille?

uutinen julkaistu:6 marraskuuta, 2012

Microsoft News kertoo saksalaisen notebook.de -sivuston paljastaneen vielä virallisesti julkaisemattoman Surface Pro -tabletin tiedot ja hinnat. Sivuston mukaan tabletti tulisi myyntiin jo ehkä joulukuussa, vaikka aiempien huhujen valossa laitetta on odoteltu vasta tammikuussa 2013. Tabletista on tulossa kaksi versiota. Pienemmän 64 GB -version hinnaksi on ilmoitettu 679 euroa ennen veroja. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Hassua, etteivät ole tyytyneet i3:seen kun miettii virrankulutusta... Aika petoja ovat täppäreiksi! Saa nähdä vain mitä se tarkoittaa painon ja akunkeston suhteen...
 • #2
  Jos pelkän tabletin haluaa, niin RT-versio lienee oikea valinta. Tuota Pro-versiotahan voi käyttää korvaamaan läppärin.

  Erillisellä näppiksellä ja näytöllä riittää monelle ainoaksi koneeksi ja voi tarvittaessa käyttää tablettina.
 • #3
  Kokeilin Surfacea tällä viikolla omin käsin ja ollaan todellakin ylärajoilla painon ja koon suhteen. Laite on iso mutta ohut. Kädessä pitäminen vaatii totuttelua (ettei sorki kosketusnäyttöä vahingossa).

  Voi olla, että näin iso laite on monen mielessä läppärin korvike - puhumattakaan i5:n vaatimasta lisätilasta ja painosta.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.