Valve vahvisti uuden pelimoottorin olemassaolon

uutinen julkaistu:13 marraskuuta, 2012

Valven perustaja ja toimitusjohtaja Gabe Newell on vahvistanut, että yhtiöllä tosiaan on uusi pelimoottori työn alla. Aiempien paljastusten perusteella kyseessä saattaisi olla Source 2 -pelimoottori. Newell mainitsi uudesta pelimoottorista kun 4chan-sivuston videopeleihin keskittyvä alalauta /v/ vieraili Valven päämajassa. Vierailijat tiedustelivat Newelliltä, onko yhtiö kehittämässä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Erään toisen lähteen mukaan tämä ei tukisi enää Microsoft:n Directx vaan suoraan opengl:ää eli Valve olisi siirtymässä pois microsoft platfmista.

  "History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
 • #2
  Se luultavasti olisi viisautta sillä se sallisi vapaamman liikkuvuuden esim. android pohjaisille laitteille, mutta, mutta... Ei se sinällään mitään takaa.
 • #3
  Originally posted by syrtek66:
  Erään toisen lähteen mukaan tämä ei tukisi enää Microsoft:n Directx vaan suoraan opengl:ää eli Valve olisi siirtymässä pois microsoft platfmista.

  Ihan loogista, kun otetaan huomioon Valven panostus Linux -puolen pelaamiseen ja siellähän ei tunnetusti DirectX toimi natiivisti.

  Antamani neuvot perustuvat omaan kokemukseen. Jos mielestäsi ne ovat puutaheinää, kerro toki.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.