Nokia palaa kehittämään Windows RT -tablettia

uutinen julkaistu:19 joulukuuta, 2012

Digitimesin tietojen mukaan Nokia olisi suunnittelemassa tabletin tuomista markkinoille vuonna 2013. Tablettijulkistusta odotetaan helmikuun lopussa järjestettävässä MWC-tapahtumassa. Nokian sanotaan tekevän yhteistyötä Microsoftin, Qualcommin ja Compal Electronicsin kanssa. Tabletista on tulossa 10-tuumainen ja se käyttää näillä näkymin Windows RT -käyttöjärjestelmää. Sivuston taiwanilaislähteiden ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Too late, train just gone.

  "History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
 • #2
  Ostoon menee välittömästi. Nokian innovointitaso on hämmästyttävää. Laadukkaita laitteita pusketaan hirvittävällä tahdilla eri hintaluokkiin. Nokian nousua ei voi estää enää mikään. Go nokia!
 • #3
  Vau Nokia voi tehdä RT tabletin. Onpa suurta innovaatisuutta, entä kun Nokia menee konkaan? Sitten on käsissä laite jota ei enään tueta mutta ei voi myöskään käyttistä voi vaihtaa.

  "History books will be written about events this month. The story they will tell is up to us"
 • #4
  ei nokia konkkaan mee. varsin hyviä laitteita se on puskenu lähiaikoina pihalle.

  NZXT Lexa s, Nexus RX-8500 850W, 1000gb,xfx HD7950 3GB amd Phenom II 690T -> 1600T 3,8GHZ, Zalman CNPS-9900NT, Asrock 990fx Extreme3, Kingston HyperX blu 1600mhz 16gb, Nuforce icon udac2.
 • #5
  Nokia teki aikoinaan maailman ensimmäiset tabletit N770 800 810 Linuxillla. Nyt se muka joutuu käyttämään ostettua Windowsia. Hyi olkoon. Yäk.
 • #6
  Windows RT -tablet olisi kyllä mielenkiintoinen näky tablettimarkkinoilla. Tuossa tuli tänään kokeiltua kaikkia osaanottajia kaupassa ja jäi vähän kaksimieliset jälkifiilarit. Ainakin Nexus tablet tuntui todella kököltä, Samsungin Notejen/galaxy tabejen ollessa ihan siedettäviä.
  iPad tuntui vielä parhaimmalta vaihtoehdolta, joten olisi mukava nähdä kilpailua myös tablettejen yläkastissa.
  Myös W8 tuntuu ihan näppärältä. Välillä multitaskaus on jopa parempaa kuin 7:ssa.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.