Steamin Linux-version beta nyt kaikille avoin

uutinen julkaistu:20 joulukuuta, 2012

Valven Steam-palvelu Linux-versio on nyt kaikkien halukkaiden kokeiltavissa, kun suljettu beta-testi päättyi ja rekisteröitymiset avattiin kaikille halukkaille. Pelivalikoima ei vielä ole lähelläkään Steamin Windows-version tasoa, mutta viime kuussa alkaneen suljetun beta-testauksen aikana palveluun on lisätty läjä uusia pelejä, jotka nostavat kokonaismäärän 39 kappaleeseen. Tällä hetkellä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Jotenkin en jaksa uskoa että tästä tulee lopulta mitään. Maksullia tuotteita tarjotaan miehille jotka eivät ole valmiita maksamaan mistään.
 • #2
  @1:
  Miehet, jotka käyttävät ilmaista käyttöjärjestelmää eivät ole valmiita maksamaan mistään?

  Varsinkin pelit tuntuvat menevän ihan hyvin kaupaksi Linux-väelle. Jos Humble Indie Bundleita tarkastellaa niin Linux alustalla on aina ollut korkein keskiarvo lahjoituksille. Toisinaan jopa kaksinkertainen Windows lahjoittajiin nähden.

  Uskoisin, että Linux-käyttäjät ovat valmiimpia maksamaan hyvistä tuotteista kuin Windowsin käyttäjät, missä piratismi on valloillaan.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20. joulukuu, 2012 @ 20:20
 • #3
  Toistaiseksi käyttöä hankaloittaa huomattavasti se, että Steamista on saatavilla vain 32-bittinen versio.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.