Nvidia julkaisi käsikonsolin viiden tuuman ruudulla

uutinen julkaistu:7 tammikuuta, 2013

Viime yönä Suomen aikaa pidetyssä lehdistötilaisuudessa Nvidia julkaisi Tegra 4 -piirin lisäksi myös uuteen prosessoriin perustuvan käsikonsolin. Project Shield -nimellä tunnettu konsoli on varustettu viiden tuuman kosketusnäytöllä ja kohtalaisen kattavilla liitännöillä. Konsoli muistuttaa rakenteeltaan vanhoja simpukkapuhelimia. Näyttö kääntyy ylös ohjaimen päältä paljastaen erittäin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  A, B, X, Y namiskat nysvätty xboxin padista, analogi stidet taas pleikkarin ohjaimesta.. Muotoilu taas tuo etäisesti mieleen hieman vanhan Megadrive ohjaimen (SEGA).. Tämä voisi olla ihan hyväkin kätösiin noin niinkuin malliltaan, saas sitten nähdä että millainen on muu tuntuma vasteineen ja kokonais rakenteineen. Jos lähellekään yhtä jämäkän oloinen kuin Mikkisoftan vastaava niin voisi olla vaihtoehto boxin ohjaimelle. Hinta tosin taitaa olla jotakin aivan muuta..
  Myös menestyminen on aika hankalaa, ainakin mikäli katsoo muita käsikonsoleita. Siellä jyräävät sekä Nintendon että Sonyn laitteet, ja noistakin Nintendolla taitaa edelleen olla isoin siivu. Sitten tulevat puhelimet ja tabletit. Tämän mennessä ja pudotessa johonkin noiden väliin. Ohjain itsessään varmaankin pieksee niin Nintendon kuin Sonynkin vastaavat käsikonsoli puolella.
  Hinnoittelu tulee määrittämään tämän tuotteen menestymisen, mikäli se on oikeasti jossakin 100-200 euron välissä, voi se saadakkin jalansijaa, muussa tapauksessa kaikki riippuu markkinoinnista sekä pelkästään tälle laitteelle julkaistuista yksinoikeus peleistä.

  Itseäni harmittaa lähinnä kilpailullisista seikoista Sony Ericssonin Xperia Play:n menestys. Siinä oli mainio laitos pelaamiseen, niin android pelejä kuin myös PSP sertifioituja pleikkari pelejä. Samalla laite toimi täysiverisenä älyluurina, android alustalla. Veikkaisin että olsivat menestyneet todella hienosti kunhan olisivat hinnoitelluut laitteen vaikkapa 250-300 euron hujakoille. Sekä markkinoineet sitä aktiivisesti, niin telkkarissa (vaikka muiden pleikkari mainosten ohella/yhteydessä), sosiaalisessa mediassa kuin myös vaikkapa television/elokuvien puolella joissa Sonyllä on runsaasti voimavaroja.

  nVidian osalta on tosin mainittava että on hienoa että he koittavat tuoda jotakin edes hieman uuden tapaista markkinoille, pitää vaan toivoa etteivät hinnoittele itseään pihalle, ellei laitteen sitten ole tarkoitus vain olla testinä mahdolliselle jatkolle tutkimus mielessä.

  Fractal Design Arc Midi + 4x140mm + 1x120mm Arctic Cooling, ASRock Extreme4 970, Phenom II X6 1090T @ 3.8GHz + Phanteks PH-TC14PE, 8GB DDR III @ 1600MHz, Palit GTX 570, Seagate 500GB + 1TB HDD, Samsung DVD-RW, Corsair HX620W.
  Netti: DNA 4G @ Sierra Wireless
 • #2
  WiiU tyyppisesti pelaamista PC:llä?

  Lisäinfot,minipelit(esim. tiirikointi) sun muut ohjaimen näyttöön ja varsinaisena näyttönä pc-näyttö/telkkari.

  ---MoZar---
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.