Kaikissa Ultrabookeissa on kohta kosketusnäyttö

uutinen julkaistu:8 tammikuuta, 2013

Intel on päivittämässä Ultrabook-koneille asetettuja vaatimuksia seuraavaa laitesukupolvea varten. Tulevaisuudessa valmistaja voi kutsua laitettaan Ultrabookiksi vain, jos se nykyisten koko-, paino- ja ominaisuusvaatimusten lisäksi sisältää kosketusnäytön, Intelin WiDi-tekniikan sekä Intelin hyväksymän virustorjuntaohjelmiston. Pakottamalla valmistajat kosketustuen tarjoamiseen Intel ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Jos laitteeseen pistetään kosketus näyttö, meinaa että näytölle on pistettävä jokin suoja (yleisimmin lasi). Mikä tekee laitteesta paljon paksumman, herkemmän ja painavemman.
 • #2
  Oma budjetti on ollut kannettavien osalta 600€ jo pitkään ja sillä rahalla pitäisi saada 11,6-12,5" kone, 17W CPU (esim 3217U) ja pitkä akkukesto (yli 8 tuntia), muulla ei ole väliä.

  Jos nykyinen kone hajoaisi nyt niin tilalle tulisi Lenovo ThinkPad Edge E130, mutta päivitän seuraavaksi mieluummin ultrabookkiin hasswellillä jos saavat hinnat kuteensataan.

  edit: Ainiin, en vastusta kosketusnäyttöjä mutta jätän lapsille kertomatta asiasta koska syövät samalla kun käyttävät tietokonetta ja rasvaa saa olla vähänväliä pyyhkimässä hiirestä :)
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13. tammikuu, 2013 @ 21:24
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.