Nordea: Nokia julkaisee oman tabletin MWC-messuilla

uutinen julkaistu:22 tammikuuta, 2013

Taloussanomien mukaan Nordea-pankki on arvioinut matkapuhelinjätti Nokian julkistavan oman Windows-pohjaisen tabletin helmikuussa. Tieto viittaisi julkaisuun kuun lopussa järjestettävillä mobiilialan MWC-messuilla Barcelonassa. Tabletti-Nokiasta on huhuttu jo pitkään ja varsinkin viime vuonna muotoilujohtaja Marko Ahtisaari kertoi Nokian suunnitelmista rakentaa oma tabletti ja Stephen ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Lumia-muotoilu tabletissa olis kyllä upea. En vaan vieläkään ole keksinyt itselleni käyttöä taulutietokoneelle.
 • #2
  "Auto on muodin oikku, mutta hevonen on tullut jäädäkseen."
  - Michiganin säästöpankin johtaja, Yhdysvallat, 1908
  Samaa sanoisin tableteista. Sylimikro on tullut jäädäkseen.
 • #3
  :-)

  Ostaisin täppärin heti, jos sellaisen saisi värillisellä inc-näytöllä. Sellaisia ei vain vielä ole kunnollisia edes olemassa, mutta mukana kannettava e-kirja, jolla voisi katsoa jonkun nettisivunkin siedettävällä käytettävyydellä ja viikkojen/kuukausien patterikestolla olisi messevä härveli!
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 23. tammikuu, 2013 @ 22:39
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.