Vuoden 2012 parhaat pelit on palkittu - yllätysvoittaja

uutinen julkaistu:8 helmikuuta, 2013

FIGMAn järjestämä Finnish Game Awards kokosi jälleen yhteen Suomen pelialan kerman jakamaan palkintoja vuoden 2012 aikana ilmestyineille peleille eri kategorioissa. Gaala järjestettiin Teatteri Forumissa Helsingissä ja sitä saattoi seurata netissä. Vuoden peli valittiin yleisöäänestyksellä. Ääniä annettiin 9488 ja voittajaksi valikoitui kotimaista tekoa oleva Clash of Clans. Pelin tuotannosta ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
  • #1
    Eipä huonoja valintoja nämäkään. ME3:n äänestäminen vuoden roolipeliksi oli oikea ratkaisu. Turhan paljon negatiivista palautetta pelkän lopun takia vaikka muuten oli aivan huima roolipeli.
    Ihme, ettei Mist of Pandaria myynyt Suomessa edes kultalevyn verran, kun edeltävät osat ovat menestyneet hyvin ja Suomessa on suhkot iso pelaajakunta vieläkin.
  • #2
    Samaa mieltä Sefriol. ME3 on yksi parhaista scifi-rpg-peleistä, ja paras scifi-trilogia mitä pelimaailma on nähnyt. Pelin lopun kritiikki oli ansaittua, mutta turhaa - pelisarja näytti uuden paremman suunnan scifi-rpg:lle, ja kaikki rpg-peleistä:stä pitävät tietävät, että tarina on monesti loppua tärkeämpi.
    Harmittaa vaan kun mikään Frozenin peleistä ei ehtinyt tähän vuoteen.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.