Huhuttu Blue ei jää vain Windows-päivitykseksi

uutinen julkaistu:11 helmikuuta, 2013

Jo viime syksystä asti huhuttu Windows Blue -päivitys ei jää pelkästään Windows-järjestelmään, vaan kyseessä on isompi muutos koko yhtiön tuotevalikoimaan. Ohjelmistopäivitysten lisäksi Microsoft aikoo nopeuttaa tuotteidensa julkaisurytmiä. ZDNetin Microsoft-asiantuntija Mary Jo Foley kertoo, että Windows 8 -järjestelmän lisäksi Blue tuo päivityksiä Windows Phone - ja Windows RT -järjestelmiin, ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Tarina ei kerro, joudutaanko vastaisuudessa sitten ostamaan uusi windows-lisenssi kerran vuodessa, jos halutaan pitää järjestelmä ajan tasalla?
 • #2
  Originally posted by teme565:
  Tarina ei kerro, joudutaanko vastaisuudessa sitten ostamaan uusi windows-lisenssi kerran vuodessa, jos halutaan pitää järjestelmä ajan tasalla?
  Odotellaan rauhassa päivää jolloin ne heittävät XP:n lopullisesti roskikseen.
 • #3
  MS on jo kauan halunnut päästä vuosittaiseen lisenssimaksuun. Pikkuhiljaa siihen suuntaan...
 • #4
  Ja yritykset kiittää.
 • #5
  mitäpä sitä vaihtamaan,itse ainakin elän vielä pitkään xp:llä ja seiskalla,turhaa tuollainen koko aikainen winukan vaihto,itse käyttänyt vasta ehkä 9 vuotta windows xp:tä,ja ajattelin käyttää sitä niin pitkään,kuin vain löydän laitteistoihini sille ajurit

  Manhattan By Night 2: AMD FX-8350@4.6Ghz, Asus 990FX Crosshair V-Z 4x2GB1600hz RAM, Gigabyte Radeon HD6990, Super Flower GGP750W, Corsair H80i Rosewill Armor Evo, Windows 7 Professional 64bit
 • #6
  Juu kohtahan tulee windossiin mikromaksut.

  Nyt voit päivittää windows tietokoneesi vain 1e/10 päivitystä. Eikä siinä vielä kaikki kun tilaat nyt niin saat...
 • #7
  Kaikki käyttöjärjestelmäkehittäjät haluavat päästä mukaan nopean kehityksen ja nopean rahan maailmaan, joka on mobiililaitteet ja appstoret. W8 on suunniteltu juuri sitä varten - W8("Weight or Wait..." eli odota että se on päivitetty) on mobiilikäyttöjärjestelmä. Uusi toimintamalli vain vastaa ostajien odotuksiin, eikä muuta. MS matkii toimivaa formaattia, jonka edelläkävijät ovat luoneet, ja kilpailijana sen pitäisikin tehdä niin. En usko että "Version-päivitys-micro-maksuja" tulee ikinä käyttöön, mutta se jää nähtäväksi. Oma Nokian Symbba-puhelin palvelee vielä ihan hyvin vaikka mikään uusi ei toimi siinä.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.