Nvidia GeForce Titan: hippunen supertietokonetta näytönohjaimessa

uutinen julkaistu:19 helmikuuta, 2013

Nvidia julkaisi tänään GeForce GTX Titan -ohjaimen, joka perustuu aiemmin vain Tesla-laskentakorteissa nähtyyn GK110-piiriin. Nvidian Tesla-kortit vauhdittavat muun muassa maailman nopeinta supertietokonetta Titania, jolta näytönohjainkin on saanut nimensä. GK110 on erittäin suurikokoinen piiri ja se sisältää huimat 2688 CUDA-ydintä, jotka toimivat normaalisit 837 MHz:n kellotaajuudella. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Pari vuotta sitten 600 euroa näytönohjaimesta oli törkeä summa. Nyt se on parhaimiston normaalitaso. Sitten tulee 1000 euron yläkasti, jonka hintalaatusuhdetta saa tutkia mikroskoopin kanssa.

  Radeon HD 7970 on mielestäni ollut tämän kalliimman osaston hinta-laatusuhteen paras näytönohjain. Mutta tiedä häntä. Minusta turha julkaisu.
 • #2
  Well... Ferrareitakin myydään, vaikka Mersullakin pärjäisi, joten on näillekkin markkinansa. Mutta hintalaatusuhdetta on todellakin turha haikalla..
 • #3
  Näyttäisi olevan todella hyvä graffakortti! Ei tosin hintansa arvoinen, mutta hyvä silti! Joissain testeissä tasoissa 7970:n kanssa parhaimmillaan tuplasti nopeampi. Keskimäärin 30-50% nopeampi.
  Eli enemmän saata, jos laitat kaksi 7970:stä crosfirellä yhteen, mutta yhdellä kortilla säätävälle ihan hyvä boosti.

  http://www.anandtech.com/show/6774/nvid...rmance-unveiled
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.