Uusi tablet-versio täydentää Ubuntun palapelin

uutinen julkaistu:20 helmikuuta, 2013

Ubuntu-Linuxia kehittävä Canonical on esitellyt Ubuntun tablet-version, jonka testiversio saapuu jakoon jo huomenna. Puhuminen käyttöjärjestelmän tablet-versiosta on hieman harhaanjohtavaa, sillä todellisuudessa tableteille tarkoitetun käyttöliittymän alla pyörii sama käyttöjärjestelmä, joka toimii sekä puhelimissa että työpöytäkoneissa. Tablet-käyttöliittymän esittely on Canonicalin ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  mielenkiintoiselta vaikuttaa, itse tosin en pystyisi ubuntulla korvaamaan windowsia työpöytäkäytössä koska katsomo ja pari muuta toimii silverligtilla joka on vanhaa ja pelejä ja ohjelmia ei kaikki toimisi jollei ole helvetisti tehoa(wine) mutta voi olla mahdollista että jos tulee puhelin ja tabletti jossa androidin sovellukset toimii ubuntussa niin kai se voisi käydä ainakin jos tietoturva on parempi kuin androidissa..
 • #2
  Mielestäni Ubuntu on mielenkiintoinen juuri puhelin ja tabletti maailmassa. Pöytäkoneisiin tuskin tulen asentamaan sitä pitkään aikaan.
  Toivon Ubuntulle menestystä. En ole niinkään innostunut Microsoftin, Applen tai Googlen ylivoimasta puhelin ja tablettimarkkinoilla.
  Harmi sinänsä ettei Samsung lähtenyt ajoissa mukaan Meegoon. Sekin olisi ollut mielenkiintoinen tilanne.
 • #3
  Toisaalta puhelinten tuleminen myyntiin vasta ensi vuonna on todella pitkä aika. Kilpailijoilla on paljon aikaa vastata Ubuntun tuomiin ominaisuuksiin, myydä laitteitaan ja brändiä.

  Pelkään pahoin, että se on liian vähän liian myöhään.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.