Torvalds: Googlen Pixel on mahtava, perusläppärit kuraa

uutinen julkaistu:6 maaliskuuta, 2013

Linus Torvalds kertoo Google+-postauksessaan ihastuneensa Googlen uuteen Pixel-nimiseen kannettavaan. Erityisesti Torvalds hehkuttaa laitteen näyttöä, jonka tarkkuus on huimat 2560x1700 pikseliä ja kuvasuhde poikkeuksellinen 3:2. Torvalds kertoo aina inhonneensa laajakuvaisia näyttöjä, mutta tottuneensa niihin olosuhteiden pakosta. Pixelin 3:2 kuvasuhteella rakennettu näyttö sen sijaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  On se kieltämättä outoa kuinka puhelimet menee pian resoluutiossa perusläppäreiden ohi.
 • #2
  Onhan tuolla hintaa, mutta mitäpä tuo perttiperustallaaja koneella muuta tekee kuin selailee nettiä? Nykyäänhän googlen avulla onnistuu selaimessa Office tyylisten ohjelmien ajo jotenkuten.
  Toisaalta, eipä tuo perttiperustallaaja tuon hintaista konetta varmaan ostaisikaan.

  Omassa läppärissä (11,6") on 1366x768 reso ja siinä se on juuri ja juuri riittävä omaan silmään. Ymmärrä miten ne vieläkin änkevät _lähes_ jokaiseen 15,6" näyttöön tuon saman joka siinä koossa näyttää jo puurolta. Ottaen siis yleisesti läppärikäytössä katseluetäisyyden huomioon, joka on melkoisen lyhyt vrt. pöytäkone jossa näytön voi siirtää vaikka toiselle puolelle pöytää.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 7. maaliskuu, 2013 @ 12:34
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.