Samsung-pomo vertaa Windows 8:a flopanneeseen Vistaan

uutinen julkaistu:10 maaliskuuta, 2013

Samsungin muistibisneksen johtaja Jun Dong-soo ei ole vakuuttunut Microsoftin tuoreimman käyttöjärjestelmäversion menestymisestä. Dong-soo kommentoi perjantaina Korea Times -lehdelle PC-myynnin heikkoa tilaa ja vieritti osan syystä epäonnistuneelle Windows 8 -julkaisulle. - Globaalit PC-markkinat jatkavat edelleen tasaista kutistumistaan Windows 8 -järjestelmän julkaisusta huolimatta. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  itse näkisin että tabletittien takia kannettavien myynti sakkaa, eikä se windows 8 syytä ole, vaan kehitys kehittyy: suutimmalle osalle peruskäyttäjistä riittää tablet. eritoten hybridi win8, mutta samsung ei ole pystynyt tekemään sopivan hintaista. esim rt 700 e kun surface 500. ja atomeilla olevat liian vähän tehoz edes perus käyttäjälle ja i5 olevat aivan liian kalliita..

  ja jos otetaan läppärit niin samsungilla oli ainakin reilu vuosi sitten ihan hyvää hintalaatusuhdetta olevaa läppäriä, jollaisen itselleni ostinkin pelaamiseen, mutta muuhun käyttöön on tablet ja nyt tällä acer w700 sandybridgellä voi jotain pelatakin ja maksoi 750 vs samsungin 800-900 atom joka on alitehoinen.
 • #2
  Itse olen samaa mieltä. Monet panostavat tätä nykyä ennempinkin joko täppäriin tai älypuhelimeen. Ja siihen käyttöön Win8 ja sen version soveltuvat varsin mainiosti, joten MS teki markkinallisesti ihan oikean päätöksen Win8:n suhteen.
  Työpöytäkäyttäjät eivät ole olleet kovin onnellisia, mutta heitä ei MS ole yrittänytkään tehdä tyytyväisiksi tällä kertaa. Win 7:ska pitää työpöytäkäyttäjät MS:n leivissä vielä monta vuotta ja siinä ajassa ehtii tulla markkinoille niin win9, kuin win 10:nkin. Molemmat luultavasti Modern UI:n päivitetyillä versioilla. Silloin lienee ensimmäinen kerta jolloin MS:n kannattaa edes ajatella pitäisikö työpöytäpuolen eteen tehdä jotain muutakin. Luultavasti iso maksava yleisä on jo siirtynyt onnellisten Modern UI:n käyttäjien kasvavaan joukkoon... Eikä sen vihaajilla liene enää mitään merkitystä MS:n markkinaosuuksien kannalta.
 • #3
  Itsehän käytän windows 8 päivittäin eikä siinä mielestäni ole paljoakaan eroa windows 7:n. Eniten kaikki kiroaa sitä "metro" käynnistävalikkoa, mutta kun tarkemmin ajattelee niin en itsekkään sitä päivän mittaan montaa kertaa käytäkkään.

  i7 6700K | 16GB DDR4 @ 3200MHz | GTX 970 | 1TB SSD Raid0 | 6TB Raid5
 • #4
  Itselläkin työkäytössä nyt ollut Windows 8 jo monta kuukautta. Enpä ole erityisesti Seiskaa jäänyt kaipaamaan, kun konekin on asetettu käynnistymään suoraan työpöydälle. Ehkä kerran viikossa tulee "startti-valikon" kautta jotain käynnistettyä, muutenhan tämä ei peruskäytössä eroa edellisestä juuri mitenkään.
 • #5
  Miksi näihin läppäreihin pakko tunkea se Windows? Eikö voisi vaihtoehtoisesti tarjota jotain Linuxia? Itsellä tulee käytettyä Windowsia vain, kun "ase on ohimolla".
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.