Seagate oli maailman ensimmäinen: neljän teran kiintolevy neljällä kiekolla

uutinen julkaistu:4 huhtikuuta, 2013

Tallennusmedioita valmistava Seagate on julistautunut maailman ensimmäiseksi yritykseksi, joka on tuonut markkinoille neljän teratavun kiintolevyn, joka koostuu neljästä yhden teratavun kiekon pinkasta. Tämä pitänee paikkansa, mutta saavutuksen suuruutta himmentää se, että Samsung teki ensimmäisen yhden teratavun kiekon. Ensimmäisen neljän teratavun kiintolevyn toi markkinoille vuorostaan ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Seagatehan osti sampan kovalevytoiminnot puolisentoistavuotta sitten, joten se teran platterin osaaminen on Seagatella nyt talon sisällä.
 • #2
  On kyllä sen verran edullinen että joutuukohan taipumaan ja ostamaan... Ois hetkeks aikaa tilaa ainakin..

  Asus P5B Deluxe - Intel Q8200 - 4GBDDR2 - M-Audio Audiophile 2496 - Nvidia gt210 - Silverstone 500W - Fractal Design XL
 • #3
  Tämän kokoluokan levy kun kilahtaa niin menee melkoisesti dataa bittitaivaaseen ja Seagate laadun tuntien kilahtaa melko varmasti. Itse en kyllä enään osta yhtään kyseisen firman levyä jos muita vaihtoehtoja löytyy. Viimeisen kolmen vuoden aikana vasta 5 hajonnut ja kuudes oireilee.
 • #4
  Hinta ei kuulosta pahalta, mutta merkki kuulostaa.
  Eiköhän se piakoin WD tuo oman mallinsa samaan hintaluokkaan.
 • #5
  Näistä kovalevyvalmistajista on paha sanoa koskaan, ennenkuin kyseistä tuotetta on testattu kunnolla. Seagatella on ollut kuraa ja ihan hyviä levyjä... Samaa on ollut muillain valmistajalla. Kaikki varmaan muistaa vielä surullisen kuuluisan DeathStarin...
  Paha vain, että pitää odotella vuosi tai pari levyn julkaisemisesta ennenkuin osaa sanoa kumpaa sarjaa tämä uutukainen tulee olemaan.
 • #6
  Kasperus: Jos 5 leyä hajoaa vuoden sisään samassa koneessa tarkistaisin jo virtalähteen kunnon, ennen kun alkaa muitakin osia menemään.
 • #7
  Tuokin totta. Minulta hajonnut virtalähde hajotti, emon lisäksi kovalevyn ja vähän muuta pientä...
  Mutta joskus samaa sarjaa voi tulla ulos isompi erä, jossa on ihan valmistusvikaa, vaikka sitten myöhemmät tai aikaisemmat samantyyppiset laitteet toimisivat loistavasti.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.