Takavuosien tietokonevillitys kuolemassa sukupuuttoon

uutinen julkaistu:13 huhtikuuta, 2013

Tietokonemarkkinoiden yksi suurimmista villityksistä muutama vuosi sitten olivat pienet ja vähätehoiset miniläppärit, jotka soveltuivat edullisuutensa ansiosta kuluttajien netti- ja sähköpostipäätteeksi. Nyt nämä useimmiten Intelin Atom-suorittimella varustetut tietokoneet ovat häviämässä markkinoilta. Tutkimusyhtiö IHS:n mukaan vuonna 2015 ei enää toimitettaisi ainuttakaan miniläppäriä. ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  Eipä tuota omaa miniläppäriä ole paljoa käytetty sen jälkeen kun tabletti tuli hankittua. Useamman minuutin boottiaika ja surkea resoluutio ei houkuttele käyttämään, kun vaihtoehtona on välittömästi käytettävissä oleva ja huomattavasti virkeämpi tabletti.

  Janne Nissinen
  Admin
 • #2
  kaksi kappaletta atomilla höystettynä on tuolla kaapissa. Mutta eipä niitä sen jälkeen oo käytetty. Kun sain kunnon läppärin ja SGSIII käyttöön.
 • #3
  Originally posted by Bodomed:
  kaksi kappaletta atomilla höystettynä on tuolla kaapissa. Mutta eipä niitä sen jälkeen oo käytetty. Kun sain kunnon läppärin ja SGSIII käyttöön.
  1410 aspire metallikuorissa crystal näytöllä 10 in edellenkin joka paäivä käytössä pokeriia pelejä ym. androidilla ei tee mitään ku sitä eitueta tuolla kaapissa pari sellaista tupla ydin ipsiä. Kunhan sataisiin kunnollisia winkku tabletteja joita voisi hyödyntää työ elämässä anroidit ja aplet on leikkimistä varten
 • #4
  "PC:n jälkeinen aikakausi" on kyllä ihme keksintö.
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 13. huhtikuu, 2013 @ 23:05

  2500K / Asus P8Z68-V / MSI TwinFrozr GTX 580 / G.Skill RipJaws 1600 2x4GB / Samsung Spinpoint F3 1Tb / Windows 8 64 bit
 • #5
  Mikäs nykyään luokitellaan miniläppäriksi? Jos yli 5" "puhelimet" luokitellaan puhelimiksi niin itse luokittelisin sillä perusteella 13" kosketusnäytölliset läppärit miniläppäreiksi ja ne eivät ole katoamassa minnekkään.

  Tietokone; Emo=AsRock 970 Extreme4, Prosessori=FX-8350 8x4,7Ghz, Nayttis=Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB, Muisti=16gb 1600Mhz DDR3, Kovalevytila=250gb SSD/5TB normaali.
 • #6
  Itse kuskaan vielä jäätävän painavaa lenovo t500 ympäriinsä. mikäs siinä kun kerran hyvä on, kestää vaikka ydinpommin...
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 14. huhtikuu, 2013 @ 18:36
 • #7
  Taulukkeisiin kun saa myös näppiksen, halutessaan. Harmi vaan ettei tuo näppistuki ole standardi, eli perinteiset näppikset eivät toimi edes oikealla liittimen sovittimella.
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.