Surface Pro tulee vihdoin Suomeen

uutinen julkaistu:23 huhtikuuta, 2013

Microsoft on jakanut tuoretta tietoa Surface Blogissaan tablettinsa julkaisuaikataulusta. Surface RT:n levikki laajenee kesän aikana muun muassa Koreaan ja Meksikoon. Vielä mielenkiintoisempi uutinen ainakin näin kotimaassa koskee kuitenkin Surface Pro -tablettia, jonka levikki laajenee paljon enemmän. Aiemmin vain Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Kiinassa saatavilla ollut laite tulee vielä ...

Lue uutinen kokonaisuudessaan
 • #1
  saavat alennuksella myydä kun haswell demotaan kesäkuun tienoilla ja myyntiin tulee jollei syksyllä niin joulumyyntiin viimeistään.

  ja tekniikka oriontoituneet ostaa näitä i5 tableteita, tavalliset ihmiset eivät maksa niin paljoa ja halvemmista clover trail atomit ovat niin lagisia että karkottavat ostajat. bay trail ja amd temash korjaavat mielikuvan varmasti. eli veikkaan ettei surface pro myynti ole kummoista suomessa, seuraavan sukupolven malli voisi jo lyödä itsensä läpi.

  itse tosin en tykkää surface pro siksi koska ei ole micro hdmi ja se näppiksen kanssa ei toimi sylissä, ainoastaan pöydällä, sekä surkea akkukesto.

  mutta ei se ihan kalleimmasta päästä ole jos maksaa 799 ja näppis erikseen 100-130 e, kun esim acer w700 i5 ja näppäimistösuojakotelolla maksaa alta 1000 ja siitä puuttuu monille(ei minulle) tärkeät piirtokynäominaisuudet
 • #2
  Olen kovasti samaa mieltä, että nuo uudet intelin atomit ja amd aput ovat ensimmäisiä, jotka saattavat saada win8 täppärit kunnolla myyntiin. Hinnan pitää olla kohtuullinen, jotta laitetta isosti myytäisiin.
 • #3
  Originally posted by hannibal_pjv:
  Olen kovasti samaa mieltä, että nuo uudet intelin atomit ja amd aput ovat ensimmäisiä, jotka saattavat saada win8 täppärit kunnolla myyntiin. Hinnan pitää olla kohtuullinen, jotta laitetta isosti myytäisiin.

  veikkaan että halvimpien mallien hinnat 450-600 € esim clover trail asus vivo tab smart n.500€ joten varmaan jossain vaiheessa noiden uusienkin hinta on 450 € halvimmillaan ja kalliimmat maksaa 600-750 € siis ne joissa full hd 11,6 näytöt ja telakkanäppikset.

  amd temash varmaan enemmän uuden atomin ja haswellin väliin eli 650-900 € joissa kalliimmissa full hd näytöt.

  edit ja intel on luvannut alle 300$ kosketusnäytöllisiä bay trail miniläppäreitä joten siihen verrattuna 450 € tabletti ei oliai kaukaa haettua :)
  Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 23. huhtikuu, 2013 @ 22:24
Tämä viestiketju on suljettu, johtuen siitä, että ketjun uusimmasta viestistä on kulunut yli 600 vuorokautta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että et voi vastata tähän viestiketjuun lainkaan.

Mikäli sinulla on lisättävää tai kysyttävää tähän samaan aiheeseen liittyen, ole hyvä ja aloita aiheesta uusi viestiketju tämän sivun kautta.